• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
16:49
Filiz Gencan'dan Net Mesaj: "Biz Partimizdeyiz"
16:43
Kırkpınar Yüzme Şenliği Edirne’de Başlıyor
16:14
İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili Batman'a uğurlandı
16:03
AB'den Edirne'ye ReStArt projesi desteği
15:55
Nikah kıymak isteyen çiftler "26.06.2026"yı tercih etti
15:50
Gençler Türkiye Kürek Kupası başladı
15:45
Sokaklar Çocuklar İçin Dönüşüyor
15:38
Akalın “80 Yıl Geçti, Ahıska Türklerinin Sürgünü Hâlâ Sona Ermedi”
13:07
Başkan Gencan “Çocuklarımız İçin Güvenli Sokakları Birlikte Deneyimledik”
12:54
665. KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ FESTİVALİ İÇİN ÜCRETSİZ OTOPARK ALANLARI DUYURULDU
12:49
Nedim Zobar: “Çocukların Yeri İşyerleri Değil Okullardır"
12:46
CHP'den Özcan Kararına Sert Eleştiri
11:31
"Kumar bağımlılığı" ilk sıraya yükseldi
10:04
BAŞKAN GENCAN’DAN KARNE SEVİNCİ YAŞAYAN ÇOCUKLARA MESAJ
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. 10 YILDA 120 MİLYON TL
EKONOMİ
Yayınlanma: 21 Şubat 2018 - 05:43

10 YILDA 120 MİLYON TL

EKONOMİ
21 Şubat 2018 - 05:43
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
10 YILDA 120 MİLYON TL
Denizbank Trakya Bölge Müdürü Ahmet Çelik, 2017 yılında Edirne turizmine yönelik yapılacak proje ve çalışmalara dair kredi rakamlarının 120 Milyon TL’ye ulaştığını söyledi.

 

Edirne’nin turizminin konuşulduğu Hürriyet Ekonomi Zirvesine konuşmacı olarak katılan Denizbank Trakya Bölge Müdürü Ahmet Çelik, Turizm girişimcilerinin taleplerde bulunmaları gerektiğini vurguladı. Çelik, 6’ncısı düzenlenen ekonomi zirvesinde “turizm ve ekonomi” başlığı altında katılımcılarını sorularını yanıtlarken; 2017 yılında Edirne turizmine yönelik yapılacak proje ve çalışmalara dair kredi rakamlarının 120 Milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

 

2017’DE TURİZM İÇİN VERİLEN KREDİ 120 MİLYON TL

Denizbank olarak Edirne’ye katkıda bulunmak istediklerini belirten Çelik, taleplerin öneminden bahsetti. 2010 yılında turizm için verilen kredinin 12 Milyon TL olduğunu bu rakamların 10 yılda 120 milyon TL’ye ulaştığını vurgulayarak; “Turizm’e en çok yatırım yapan özel bankayız. Bizim Edirne’ye olan inancımız ve güvenimiz çok yüksek. Bizde elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Edirne, sıradan bir yer değil. Her şeyden önce talebe ihtiyacımız var. 2010 yılında Edirne’de turizm için verilen kredi sadece 12 Milyon TL. Bu rakam 2017 yılında 10 kat artmış ve 120 Milyon TL’ye çıkmışız. Nasıl bir şey ifade ediyor bu, Edirne’de kullanılan kredinin turizm payı yüzde 4’den bile az. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ bizim toplamımız Balıkesir kadar, Balıkesir’i de diğer 3 ile eklerseniz Bursa kadar kredi alıyoruz. Öncelikle bir talep oluşması gerek. Bunun finansmanıyla ilgili Türkiye’de bir sorun yok. Türkiye’nin turizm yönelik yatırımlarında finansman sıkıntısı yok. Edirne’de turizm potansiyeli konusunda da finansal bakımdan ikna olduk. Bu konuda açılacak taleplere zaten çoktan hazırız” dedi.

 

“ÇOK NET FİNANSAL FIRSATLAR DA VAR”

Çelik, Edirne’nin turizmine yönelik yapılacak olan çalışmaların finansal fırsatlar içerdiğini belirterek; “Edirne, Avrupa’nın Türkiye’nin açılan kapısıdır. Edirne’yi ne kadar çok sevdiğim bilinir. Muhteşem fırsatlar var. Çok net finansal fırsatlar da var. Sermaye sahipleriyle fırsatları aynı masaya oturtursak bence yaparız. Herkes üzerine düşeni yapsın. Bunu yapmamız lazım.

Neler yapabiliriz? Örneğin konaklar konusunda not aldım. Konaklar sadece valiliğinin üstleneceği sorumluluklar değil, özel yatırımcılarında burada yapmak istedikleri şeyleri ‘burada neler yapabiliriz?’ konusunda çalışmaları gerekir. Segment müşterilerimiz için hazırladığımız için bültenlerimiz var. Çünkü her şey birden değişti. Biz yıllardır insanlarımız şubelerimiz gelsin. Maksimum 8 dakika beklesin 2,5 dakikada işlemini yapsın diye uğraştık ancak yeni müşterilerimiz şubeye gelmiyor. Dijital ortamda işlemlerini hallediyor. Yeni hedef kitlesinin dikkatini çekecek şeyler yapmak gerekiyor. Örneğin dijital rehberlerimizi olsun. Ben her hangi bir yerden geldiğimde karekod’u okutayım ve bana Selimiye Camisine girdiğimde uygulamadan en doğru bilgileri versin. Aradığımız insanlar bizim de müşterimiz Denizbank’ın 11 Milyon müşterisi var. Denizbank olarak daha tarladaki tohuma finansal destek sağlayıp hasata kadar ki gelişimi izleyip ve sonrasında yağmur duasına da katılabiliyorum. Bunu onurla ve gururla söylüyorum. Bu söylediklerimi her sektör için söyleyebilirim. Eğer bunu sağlayabiliyorsak diğer sektörlerde de sağlayabiliriz” ifadelerini kullandı.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Nedim Zobar: “Çocukların Yeri İşyerleri Değil Okullardır
Nedim Zobar: “Çocukların Yeri İşyerleri Değil Okullardır"
Özcan'ın Kararı Sonrası İlk İstifalar Geldi
Özcan'ın Kararı Sonrası İlk İstifalar Geldi
THK 101. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı
THK 101. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı
EMEK UCUZ, EKMEK PAHALI
EMEK UCUZ, EKMEK PAHALI
ilan.gov.tr
Son Haberler
Filiz Gencan'dan Net Mesaj:
Filiz Gencan'dan Net Mesaj: "Biz Partimizdeyiz"
Kırkpınar Yüzme Şenliği Edirne’de Başlıyor
Kırkpınar Yüzme Şenliği Edirne’de Başlıyor
İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili Batman'a uğurlandı
İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili Batman'a uğurlandı
AB'den Edirne'ye ReStArt projesi desteği
AB'den Edirne'ye ReStArt projesi desteği
Nikah kıymak isteyen çiftler
Nikah kıymak isteyen çiftler "26.06.2026"yı tercih etti
Ev hanımıyken tavuk çiftliği sahibi oldu
Ev hanımıyken tavuk çiftliği sahibi oldu

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.