• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
09:26
Edirne Kavruluyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı
GÜNDEM
Yayınlanma: 08 Mayıs 2026 - 15:30

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

GÜNDEM
08 Mayıs 2026 - 15:30
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Annelerin, geleceğin şekillendirilmesinde önemli bir rol üstlendiğini aktaran İba, annelerin sevgi, fedakârlık ve özveri dolu yaşamlarının her zaman takdir edilmesi gerektiğini söyledi.

 

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Annelerin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayan İba,  fedakârlıkları ve karşılıksız sevgileriyle hayatın her anına değer kattıklarını ifade etti.

 

Annelerin sadece bir aileyi değil, aynı zamanda güçlü bir toplumun ve sağlam bir geleceğin inşasını da omuzladığını belirten İba, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

 

Annelerin sevgi, şefkat, merhamet ve sabrın en güzel temsilcileri olduğunu dile getiren İba, “Hayatımızın her anında yanımızda olan, sevgisiyle bizi büyüten, duasıyla yolumuzu aydınlatan annelerimiz en kıymetli hazinemizdir. Bir annenin emeği ve fedakârlığı tarif edilemeyecek kadar büyüktür. Bizler, cenneti annelerin ayakları altına seren bir medeniyetin evlatları olarak annelerimize her zaman büyük bir saygı ve minnet duyuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

"Güçlü toplumların temelini anneler oluşturur"

Annelerin güçlü toplumların temelini oluşturduğunu kaydeden İba, özellikle evlatları için her türlü zorluğa göğüs geren annelerin toplumun en büyük kahramanları olduğunu söyledi. Annelerin yalnızca aile içinde değil, sosyal hayatın her alanında da önemli sorumluluklar üstlendiğine dikkat çeken İba, onların emeğinin ve sevgisinin geleceğin şekillenmesinde büyük rol oynadığını belirtti.

 

Bu özel günün, annelerin sevgi dolu varlıklarının kutlandığı bir gün olduğuna değinen İba, "Anneler, ailelerin temel direğidir ve hayatın her alanında çok önemli bir role sahiptir. Annelerin çocuklarını sevgiyle büyütme, onlara doğru değerler aşılama ve geleceğin güçlü bireylerini yetiştirme konusunda olağanüstü bir çabası var. Annelerin fedakârlıkları göz ardı edilemez. Onların sevgi dolu kollarıyla evlerini bir yuva haline getirerek ve aile bireylerinin her birinin yanında olarak gösterdiği özveri her zaman takdire şayandır.” ifadelerine yer verdi.

 

Güçlü bir milletin temelinin aile, bu temelin en kıymetli yapı taşının ise anneler olduğunu aktaran İba, ‘Ailemiz, Geleceğimiz’ anlayışıyla; annelerimizi yalnızca bir günde değil, her zaman baş tacı ederek, aile kurumunu korumaya ve güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Şehit ve Gazi anneleri başta olmak üzere tüm annelerin ellerinden öptüğünü ifade eden İba, “Vatan uğruna can veren kahramanlarımızı yetiştiren şehit annelerimiz ve fedakar gazilerimizin anneleri başta olmak üzere, yüreğinde evlat sevgisi taşıyan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Ebediyete irtihal etmiş annelerimizi rahmet ve dualarla anıyor, tüm annelerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum.” dedi.

 

Annelerin toplumun vicdanını ve merhametini temsil ettiğini belirten İba, onların hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini sözlerine ekledi. HABER MERKEZİ

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Edirne Kavruluyor
Edirne Kavruluyor
Asfalt 40 dereceye dayanamadı
Asfalt 40 dereceye dayanamadı
BİK ve İŞKUR’dan İş Gücü Protokolü
BİK ve İŞKUR’dan İş Gücü Protokolü
308,7 milyon dolarlık ihracat yapıldı
308,7 milyon dolarlık ihracat yapıldı
ilan.gov.tr
Son Haberler
Edirne Kavruluyor
Edirne Kavruluyor
Asfalt 40 dereceye dayanamadı
Asfalt 40 dereceye dayanamadı
BİK ve İŞKUR’dan İş Gücü Protokolü
BİK ve İŞKUR’dan İş Gücü Protokolü
308,7 milyon dolarlık ihracat yapıldı
308,7 milyon dolarlık ihracat yapıldı
Kent Konseyi’nden Trakya Üniversitesi’ne “Ücret” Sorgusu
Kent Konseyi’nden Trakya Üniversitesi’ne “Ücret” Sorgusu
BİK Genel Müdürü Çay Tekirdağ'da basınla buluştu
BİK Genel Müdürü Çay Tekirdağ'da basınla buluştu

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.