İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, Berat Kandili vesilesiyle yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin insanlığa iç huzur ve af dileme fırsatı sunduğunu belirterek, toplumun birbirini anlaması ve hoşgörüyle hareket etmesi gerektiğini vurguladı.
Prof. Dr. Akalın, mesajında şu şekilde ifade etti: “Berat Kandili, kalpleri arındırmak, geçmişteki kırgınlıkları unutmak ve af dilemek için büyük bir fırsattır. Bu gece, sadece bireysel bir arınma değil, toplum olarak bir araya gelerek birbirimize daha anlayışlı ve hoşgörülü yaklaşmak için bir vesiledir. Gerçek barış, sevgi ve saygı üzerine inşa edilir.”
“YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN DUA EDİYORUZ”
Akalın, mesajına şu şekilde devam etti: “Bu mübarek gece, hepimize geçmişin yüklerinden kurtulma ve yeni bir başlangıç yapma gücü versin. Ülkemizin her bireyi, kendi iç huzurunu bularak, daha sağlıklı ve güven dolu bir toplum inşa etme yolunda adımlarını atmalıdır. Hep birlikte daha iyi bir geleceğe doğru ilerlemek için dua ediyorum.”
“MİLLETİMİZİN BİR ARADA OLMASI EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR”
Akalın, sözlerini şu dileklerle tamamladı: “Berat Kandili'nin tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ülkemizin birliğini ve dirliğini, her geçen gün güçlendirmek için dua ediyorum. Edirne’deki hemşehrilerim başta olmak üzere, tüm milletimize sağlık, huzur ve barış dolu bir yaşam diliyor, bu mübarek gecenin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” HABER MERKEZİ
GÜNDEM
Yayınlanma: 13 Şubat 2025 - 15:33
Akalın'dan Berat Kandili Mesajı
GÜNDEM
13 Şubat 2025 - 15:33
İlginizi Çekebilir





