Aksal'dan Edirne'nin Hastaneleri İçin Kritik Görüşme
AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu ziyaret ederek Edirne'de devam eden sağlık yatırımları ile yeni dönem ihtiyaçlarını görüştü.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Aksal, Edirne'nin öncelikli sağlık yatırımlarını Bakan Memişoğlu'na ilettiklerini belirtti. Görüşmede özellikle 200 yataklı Uzunköprü Devlet Hastanesi yatırımının en kısa sürede tamamlanması ve hastanenin kanalizasyon altyapısının cazibeli sisteme dönüştürülmesi talebi gündeme geldi.
Aksal ayrıca, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası yatırımını, Uzunköprü Devlet Hastanesi'nin mevcut arsasının Sağlık Bakanlığı bünyesinde kalmasını, Keşan Devlet Hastanesi'nin A Grubu hastane statüsüne yükseltilmesini ve Keşan'da yapılacak 20 Ünit Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yatırımının kanalizasyon altyapısının iyileştirilmesi taleplerini de Bakan Memişoğlu'na ilettiklerini ifade etti.
Aksal, "Hemşehrilerimizin daha kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti alabilmesi için Edirne'mizin sağlık yatırımlarını yakından takip etmeye, şehrimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz." dedi
GÜNDEM
Yayınlanma: 05 Ağustos 2026 - 14:35
Aksal'dan Edirne'nin Hastaneleri İçin Kritik Görüşme
GÜNDEM
05 Ağustos 2026 - 14:35
İlginizi Çekebilir





