Edirne’de altyapı çalışmaları nedeniyle Saraçlar Caddesi Kavşağı-Eski Cami Kavşağı istikametinde yer alan yol, ikinci bir duyuruya kadar trafiğe kapatıldı.
Altyapı çalışmaları kapsamında, dün sabah saatlerinden itibariyle Saraçlar Caddesi Kavşağı-Eski Cami Kavşağı istikametinde çalışmalar gerçekleştiriliyor. Çalışmalar esnasında trafik, Eski Cami Kavşağı-Saraçlar Caddesi Kavşağı istikametinde gidiş-geliş olarak sağlanıyor. Saraçlar Caddesi Kavşağı-Eski Cami Kavşağı istikametinde tek yön olarak trafiğe kapatıldı.
Hükümet Caddesi (Edirne Valiliği) istikametinden-Saraçlar Caddesi istikametine ilerleyen araçlar için mecburi yön Atatürk Bulvarı (D-100) istikametinden; Maarif Caddesi, Mithatpaşa Mahallesi ve Gazimihal Köprüsü istikametine oldu.
Saraçlar Caddesi-Ayşekadın istikametine gidecek sürücüler ise alternatif yol olarak Güney ve Kuzey Çevre Yollarını kullanıyor.





