TFF 2024 – 2025 Amatör Futbol Sezonu, Edirne Süper Amatör ve 1.Amatör Lig’de ilk açılış maçları Pazar günü başladı.
Uzun süreden bu yana seyircilerin merakla beklediği yerel amatör lig önemli karşılaşmalar ile start aldı. Uzun bir aranın ardından lige katılan takımlar, sahaya çıktı. Saraçhane ve ilçelerde futbol ziyafeti yaşandı.
Süper Amatör Lig’in bu sezon tek grup olması sonrası kıran kırana mücadelelere sahne oldu.
Süper Amatör Ligin açılış maçında Anafartalarspor rakibi İpsalaspor karşısında 3 -1 gibi farklı skorla kazanarak şov yaptı. Grupta en farklı galibiyeti de kendi sahasında Lalapaşaspor’u 6 -0 yenen Osmanlıspor, Yeniimaretspor’u 5 -1 yenen Uzunköprüspor aldı.
Anafartalar 3–1 İpsalaspor
Yeniimaret 1 -5 Uzunköprüspor
Osmanlı 6– 0 Lalapaşa
Kaleiçi FK 0–3 Mega FK
Keşan İdman Yurdu 2–2 Tuncaspor
1.Amatör Merkez Grubu’nun açılış maçında Hıdırağa FK’yı yenen Ata Gençspor’da 11 -0 ile grubun farklı galibiyetini alan takım oldu.
1.Amatör Lig A Grubu
Kirişhane 2– 4 Çarşı
Ata Genç 11– 0 Hıdırağa FK
Karaağaç Arda 4–0 Yenimahalle
Kazanova 0- 3 Saraçhane
HABER MERT SOYLU





