• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
10:27
Doğa Tarihi Müzesi'ne bilimsel katkı
09:25
24 göçmen yakalandı
09:22
Sınır güvenliği için tahsis edilen araçlar tanıtıldı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Beşiktaş'a 'kallavi' doping
SİYASET
Yayınlanma: 02 Aralık 2015 - 00:00

Beşiktaş'a 'kallavi' doping

Süper Toto Süper Lig’de Akhisar’a kendi evinde 2-0 yenilerek, liderliği Fenerbahçe’ye kaptıran Beşiktaş’a, Edirne’nin meşhur ürünleri olan  “kallavi ve bademezmesi” ile doping yapılacak. Beşiktaş geçen hafta ...

SİYASET
02 Aralık 2015 - 00:00
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Beşiktaş’a ‘kallavi’ doping
Süper Toto Süper Lig’de Akhisar’a kendi evinde 2-0 yenilerek, liderliği Fenerbahçe’ye kaptıran Beşiktaş’a, Edirne’nin meşhur ürünleri olan  “kallavi ve bademezmesi” ile doping yapılacak.

Beşiktaş geçen hafta kendi evinde 2-0 kaybettiği Akhisar karşısında sadece maçı değil, liderliği de kaybetti. Pazartesi akşamı Fenerbahçe, Kadıköy’de ezeli rakibi Trabzonspor’u 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ve Beşiktaş Şirketler Gurubu Genel Koordinatörü Uğur Gökhan Sarı önceki gün Edirne’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bu ziyaretleri sırasında  Aslanzade firmasını ziyaret edip ismi Edirne ile anılan ürünleri alan Beşiktaşlı yöneticilerin firmasını ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren firma sahibi Arif Meriç, “Bizim ürünlerimizi tadan futbolcuların kondisyonları artar kesinlikle ligin birincisi olurlar. Beşiktaş kulübü yetkilisi olarak bize bir tarih verirseniz ben ciğerci Bahri kardeşimle bir kazan deva-i misk ve ciğerimizle birlikte Beşiktaş kulübüne gelelim. Böylece sporcularımıza hem deva-i misk sunalım, hem de Edirne’nin meşhur ciğerinden yedirelim. Bu arada meşhur kallavimizi de ikram edelim. Edirne’den Büyükelçimizle birlikte futbolcularımızın antrenman yaptıkları yeşil çimenleri canlandıralım. Bunun yararlı olacağına inanıyorum. Bu bölgesel yiyeceğimizin, helvamızın 500 yıllık bir mazisi var. Osmanlı Devletinin yarım asrı aşkın ayakta kalmasını sağlayan en önemli yiyecek budur. Bu arada bir de Kavala kurabiyemiz var. Onun da ayrı bir lezzeti bulunmaktadır” dedi.

Kendisinin de bir Beşiktaşlı olduğunu belirten Meriç, önümüzdeki günlerde alacağı davet karşısında İstanbul’a gideceklerini söyledi.

Bu arada Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil de, Edirne ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada bir hafta önce Edirne’de Kartal Yuvası mağazasını açılışını yaptıklarını, bu arada bütün Trakya’yı dolaşma imkanı bulduklarını belirterek, “Gördüğümüz kadarıyla Trakya’da çok Beşiktaş taraftarımız var” dedi.

 

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MİLLETVEKİLİ ÜN, 10 KASIM TÖRENLERİNDE ÖZGÜR ÖZEL’İN YANINDA
MİLLETVEKİLİ ÜN, 10 KASIM TÖRENLERİNDE ÖZGÜR ÖZEL’İN YANINDA
ETKİNLİKLERİN İPTAL EDİLMESİ ULUSUMUZU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞTIR
ETKİNLİKLERİN İPTAL EDİLMESİ ULUSUMUZU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞTIR
TARIM DAHA FAZLA DESTEKLENMELİ
TARIM DAHA FAZLA DESTEKLENMELİ
SEÇİMLERDE ÖRGÜTÜN GÖRÜŞLERİ MUTLAKA DEĞERLENDİRİLECEK
SEÇİMLERDE ÖRGÜTÜN GÖRÜŞLERİ MUTLAKA DEĞERLENDİRİLECEK
ilan.gov.tr
Son Haberler
Doğa Tarihi Müzesi'ne bilimsel katkı
Doğa Tarihi Müzesi'ne bilimsel katkı
24 göçmen yakalandı
24 göçmen yakalandı
Sınır güvenliği için tahsis edilen araçlar tanıtıldı
Sınır güvenliği için tahsis edilen araçlar tanıtıldı
"Kemal Şahin Onursal Vakıf Ödülü" Armin Laschet'e Verildi
Ayçiçeğinde Tarife Kontenjanı Devam Edecek
Ayçiçeğinde Tarife Kontenjanı Devam Edecek
Çeltik üreticisi zor durumda
Çeltik üreticisi zor durumda

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.