Kınalı kuzular dualarla askeri birliklerine uğurlandı. Edirne’nin Meriç ilçesine bağlı Küplü beldesinde, vatani görevlerini yerine getirmek için askere gidecek olan 4 genç, tören ve dualarla Peygamber Ocağı askere uğurlandı.
Vatani görevlerini yerine getirmek için askere gidecek olan 4 genç için önce ellerine kına yakıldı. Kınaları yakılan gençler belde meydanında kalabalık bir grup tarafından dualarla askeri birliklerine uğurlandı.
Yapılan duanın ardından Küplü Belediye Başkanı Gökmen Altay, belediye meclis üyeleri, belde halkını ve askerlerin aileleri katıldı. Duayla görev yapacakları askeri birliklere uğurlandı. Askerler bugün birliklerine teslim olmak üzere yola çıkacaklar. HABER:MESUT ÇINAR





