Edirne’de CHP’li ilçe ve belde belediye başkanları, Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelerek sosyal belediyecilik ve ortak çalışma başlıklarını değerlendirdi.
Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları, Lalapaşa’da düzenlenen toplantıda kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi’nin ev sahipliğinde yapılan buluşmaya Edirne Belediye Başkanı ile ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.
Lalapaşa Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, aynı çatı altında bir araya gelmenin gurur ve mutluluğunun yaşandığı belirtilerek, sosyal belediyeciliğin yalnızca hizmet üretmekten ibaret olmadığı vurgulandı. Açıklamada; dayanışmayı büyüten, ortak aklı esas alan ve kentler arasında güçlü kardeşlik bağları kuran bir anlayışın önemine dikkat çekildi.
Toplantıda, samimi istişareler ve tecrübe paylaşımlarıyla geleceğe yönelik güçlü adımlar ele alınırken; birlikten doğan gücün ve birlikte üretmenin önemi bir kez daha vurgulandı.
Programın ardından belediye başkanları esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde esnafın talep ve görüşleri yerinde dinlenirken, vatandaşların sıcak ilgisinin yapılan çalışmaların karşılık bulduğunu gösterdiği ifade edildi.
Dayanışma ve ortak mücadelenin ön plana çıktığı buluşmanın, sadece bugüne değil geleceğe de umut kattığı belirtilerek; CHP’li belediyelerin sosyal belediyecilik anlayışıyla daha adil ve yaşanabilir kentler için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceği kaydedildi. HABER MERKEZİ
GÜNDEM
Yayınlanma: 17 Aralık 2025 - 11:37
Edirne'de Birlik, Lalapaşa'da Dayanışma
GÜNDEM
17 Aralık 2025 - 11:37
İlginizi Çekebilir





