Edirne CHP’de kongre süreci başladı. CHP İl Gençlik Kolları 18 Ağuastos 2024 günü sandık başına gidiyor.
CHP Gençlik Kolları Edirne Merkez İlçe Başkanı ve İl Başkanlığını aday olan Çağataycan Tasmalı, başkan adayı oldu. 26 Yaşındaki Çağataycan Tasmalı, gençlere Atatürk’ü, parti kültürünü aşılamak için aday olduğunu söyledi.
Şu anda da çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Çağataycan Tasmalı , “Genç arkadaşlarıma Atatürk’ü, partimizin kültürünü, milli değerlerimizi, Cumhuriyetimizin kazanımlarını anlatmak istiyorum. Bu elbette ki gönüllü olarak yapılması gereken bir iş. Tabandan gelen biri olarak partime hizmet etmekten gurur duyuyorum” dedi.
EDİRNE İÇİN MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ
Gençlik örgütlerimiz, ilçe başkanlıkları için seçime hazırlanıyor. 8 ilçemizde yapılacak olan seçim için hazırlıklarımız tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Tasmalı, “Türkiye gençliğinin daha iyi yaşam koşulları için mücadelesinde CHP Gençlik Örgütleri öncü olma görevi üstlenmiştir ve her süreçte genç arkadaşlarımız ile mücadeleyi sürdürüyoruz. Siyasetin sadece üst mercilerde konuşulduğu bir Edirne değil, halkın arasında gençlerin, kadınların arasında konuşulduğu, tartışıldığı ve çözüm yolları arandığı bir Edirne için mücadelemize devam edeceğiz. Gençlik Kollarımız ve Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele eden, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen tüm genç dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın, kazanan her daim Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Edirne’de bugüne kadar yapılmayanları yapacağız. Kazandığımız takdirde her ay toplantılarımızı ilçelerde yapacağız ve il yönetim kurulunda ilçe yöneticilerin ağırlığı olacak. “ dedi.
Daha sonra il başkanlığına aday olan Çağataycan Tasmalı ve merkez ilçe başkan adayı Özgür Hata ile beraber hatıra fotoğrafı çekildiler.
GÜNDEM
Yayınlanma: 29 Temmuz 2024 - 17:24
Edirne'de CHP'li gençlerin seçim heyecanı
GÜNDEM
29 Temmuz 2024 - 17:24
İlginizi Çekebilir





