Son aylarda ekonomik sıkıntı yaşayan Edirnespor’a Edirne’de her kesimden destekler sürüyor. Son olarak, dayanışma gecesine destek amacıyla Edirne Gazeteciler Derneği’nce (EGD) davetiye satın alındı.
Edirne Gazeteciler Derneği Yönetim kurulu üyesi genel sekreter ve Edirne Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve EGD Genel Sekreteri Yeşim Dramalı, 7 Şubat Cuma günü saat 19:00’da Lalezar Restoranda düzenlenecek olan Edirnespor yardımlaşma ve dayanışma gecesine Edirne Gazeteciler Derneği’de katkı sağlamak için bilet aldıklarını bildirdi.
Dernek adına bileti alan, Edirne Gazeteciler Derneği Yönetim kurulu üyesi genel sekreter ve Edirne Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yeşim Dramalı, Kentin markası olan Edirnespor için birlik olma zamanı olduğunu vurgulayarak, “Bizde örnek olması amacıyla destek kararı aldık. Dernek olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Böyle anlamlı gecede bizde dernek olarak çorbada tuzumuz olsun istedik. Edirnespor’a destek olmak, Edirne’de yaşayan herkesin görevi olmalı. Gün, sorumluluk alma, destek olma zamanıdır” dedi. HABER: CANAN KAYA





