CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, “31 Mart’ta el birliğiyle oynayıp bu maçı kazanacağız” ifadelerine yer verdi.
CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu geçirdiği rahatsızlık sonrası CHP İlçe örgütünde basın açıklaması esnasın destek için gelen CHP Milletvekili Ediz Ün,Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan konuşmalarında ‘“Belediye Başkanım” diye hitap etmesi üzerine Ciravoğlu, Edirne Belediye Başkanı olarak bana hitap etmeleri son derece onur ve moral verici bir ifadedir. Ancak, maç oynanmadan kazanılmaz diyorum. 31 Mart’ta çıkacağız, el birliğiyle bu maçı oynayıp kazanacağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı olarak ön seçimde çıkan ve CHP Genel Merkez parti meclisinden de resmen onaylanan Eczacı Şükrü Ciravoğlu seçim çalışmaları sırasından geçirdiği rahatsızlık sonrası hastanedeki tedavisinin ardından parti binasında partililerin de yoğun katılımı ile bir abasın açıklaması yaptı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, “Örgüt denetiminde yapılan ön seçimde Eczacı Şükrü Ciravoğlu ön seçimde önde çıkarak CHP Edirne Belediye Başkan adayı olmuştur.Hatta Edirne Belediye Başkanı da olmuştur diyebiliriz. Seçim çalışmalarına başlamadan önce kendisi küçük bir rahatsızlık geçirerek Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmış, 2 gün müşahede altında kalarak dün akşam itibariyle taburcu olmuştur. Bu süreçte kendisine destek olan tüm partililerimize, halkımıza, Sayın milletvekilimize, belediye başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bu süreçte partimize yoğun bir ilginin olduğunu da gördük. Sayın Şükrü Ciravoğlu da dün taburcu olarak aramıza zinde bir şekilde katılmış ve bugünden itibaren de çalışmalarımıza başlayarak Edirne Belediye Başkanlığı’nda CHP’nin altı oklu bayrağını 31 Mart’ta dalgalandırmak için örgütümüzle birlikte çalışarak başaracağız. Sizlerin ilgisi desteği bizim için çok önemli . Bu süreçte bize çok destek olan ve Edirne’mize çok hizmetleri olan illeri de hizmetleri ve çalışmaları anlaşılacak olan sayın Belediye Başkanı Recep Gürkan’ımıza çok teşekkür ederim” dedi.
Geçirdiği rahatsızlık sonrası hastanedeki tedavisinin ardından basın açıklaması yapan CHP Edirne Belediye Başkan adayı Şükrü Ciravoğlu, “Belediye Başkanımın ve Merkez İlçe Başkanımın, Edirne Belediye Başkanı olarak bana hitap etmeleri son derece onur ve moral verici bir ifadedir. Ancak şu aşamada bunu kabul etmeden, maç oynanmadan kazanılmaz diyorum. 31 Mart’ta çıkacağız, el birliğiyle bu maçı oynayıp kazanacağız. Ondan sonra hep birlikte ellerimizi havaya kaldıracağız. Bir ön seçim yaşadık.Nezih, demokratik ve uygar bir ortamda bir ön seçim yaşadık. Akabinde adayımız belli oldu. Daha sonra tam çalışmalara başlarken Pazartesi günü küçük bir rahatsızlık geçirdim. Daha önce hiçbir belirtisi olmayan, hiçbir şekilde yaşamadığım küçük bir kalp sorunu çıktı. Ani tansiyon düşmesi ve bulantı ile başlayan süreç, Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde sonlandı. Anjiyo yapıldı, tek damar tıkalı çıktı ve stent takıldı. Ertesi günü anjiyo kontrolü yapıldı ve yüzde 100 mükemmel hale getirildi. Bir süre istirahat ile dün akşam taburcu oldum. Pazar günü Ankara’da aday lansmanımız var. Onu da yaptıktan sonra çalışmamıza devam edeceğiz. Bu süreç içinde başta Sayın valimiz olmak üzere milletvekilimiz, Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili, belediye başkanım, bütün partilerin il ve ilçe başkanları, sağlık teşkilatı, partililerimiz ve herkesin ilgisini ve sevgisini gördüm. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu süreci başarılı bir şekilde buraya getirdik. Arayan, soran, iyi dileklerini ileten herkese binlerce teşekkür ediyorum. En kısa zamanda çalışmalarda buluşmak üzere” dedi.
Size de Belediye Başkanım diye hitap etmek istiyorum diye konuşmasına başlayan CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün ise;“ Belediye başkanımız her yıl için bir eser yaratmış Edirne’ye. Bende başkanımıza bugüne kadar göstermiş olduğu performans için çok teşekkür ediyorum. 1994 yılından beri CHP’nin üyesiyim. Ben de 31 Mart akşamına kadar üzerime ne vazife düşüyorsa her an başkanımızın yanında olacağım. O şanlı bayrağın dalgalanmasına devam edilmesi adına kanımın son damlasına kadar çalışacağımın sözünü veriyorum. Hep birlikte bu işi başaracağız.”
Konuşmaların ardından basın mensuplarının, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman’ın toplantısına neden katılmadığını sorması üzerine cevap veren CHP Edirne İl Başkan Vekili Reyhan Güzel; “Uzunköprü ve Meriç ile ilgili toplantıları vardı. Orasının evraklarını teslim etmeye gitti. Selam ve saygılarını iletti. Ona vekaleten de ben katıldım” diye konuştu. HABER:YEŞİM DRAMALI





