İYİ Parti’nin Edirne il genelindeki kongre süreci kapsamında Enez ve Meriç ilçelerinde yapılan kongrelerde yeni dönem ilçe başkanları belli oldu.
Enez ilçesinde gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Tunay Taşkın, delegelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden ilçe başkanı seçildi. Taşkın, kongre sonrası yaptığı konuşmada partinin Enez’deki örgütlenme çalışmalarını daha da güçlendireceklerini ifade ederek, “Birlik ve beraberlik içerisinde İYİ Parti’yi Enez’de daha ileriye taşıyacağız” dedi.
Meriç ilçesinde ise mevcut başkan Ömer Engin, görevini yeni seçilen başkan Mehmet Tuna’ya devretti. Yeni başkan Tuna, görevi devralırken yaptığı açıklamada, “Partimizin Meriç’te daha aktif, halkın içinde ve çözüm odaklı bir yapıya kavuşması için çalışacağız. Emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."diye konuştu. haber merkezi
GÜNDEM
Yayınlanma: 08 Ekim 2025 - 10:57
Enez'de Taşkın, Meriç'te Tuna Seçildi
GÜNDEM
08 Ekim 2025 - 10:57
İlginizi Çekebilir





