• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
16:34
Kosova Heyetinden EDESOB’a Ziyaret
15:53
Sahil köyü renklendi
15:38
Buğday hasadı başladı
15:30
"Çeribaşı" kirazının hasadı başladı
15:19
İYİ Parti’den Oy Kullanma Tartışmasına Sert Tepki
15:06
Kırkpınar’da Ulaşım Güvencesi Serhad Birlik
14:48
Kıyık Caddesi’nde Refüjler Yenileniyor: Vatandaşın Görüşü Alındı, Ortak Noktada Buluşuldu
13:43
62 yaşında mezun oldu
12:16
Ayçiçeği tarlaları görsel şölen sunuyor
12:15
Trakya heyeti Romanya'da iş birliği fırsatlarını değerlendirdi
10:39
Subaşı’nda Tecrübeli Transferler
10:33
Motosikletten düşen sürücü kaldırıldığı hastanede öldü
10:22
Ormanlık alanda erkek cesedi bulundu
10:08
ÇOCUK MECLİSİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ: YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU
10:06
Yeni Yönetim Belli Oldu
09:57
Edirne’ye 380 Milyon TL’lik Doğal Gaz Yatırımı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Enez'de vahşet
SİYASET
Yayınlanma: 13 Haziran 2016 - 08:00

Enez'de vahşet

Bekir TÜCCAR Edirne’nin cennet köşelerinden Enez sahil şeridinde 30’ya yakın sokak köpeği ve bazı hayvan türleri telef oldu. Enez Doğal Yaşamı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı ...

SİYASET
13 Haziran 2016 - 08:00
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Enez’de vahşet
Bekir TÜCCAR Edirne’nin cennet köşelerinden Enez sahil şeridinde 30’ya yakın sokak köpeği ve bazı hayvan türleri telef oldu. Enez Doğal Yaşamı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Selma Yılmaz, sahilde poşetler içersinde parçalanmış tavuk etleri bulduklarını öne sürerek, hayvanların zehirlendiğini iddia etti. Konuyu araştırdıkları söyleyen Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, zabıtanın ölü köpekler bulduğunu doğrulayarak, “Zabıtadan aldığım ilk bilgilere göre, köpeklerin zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinedir. Araştırıyoruz. Fakat Enez’e yaptığımız hizmetleri azmedemeyenler, bu işi sanki belediye yapmış gibi sosyal medyada propaganda yapıyor. Bu insafsızlıktır, ahlaksızlıktır. Onları Allah’a havale ediyorum” dedi.

Dünyanın en temiz koyları arasında yer alan Enez sahilinde tam anlamıyla vahşet yaşandı. Enez’de Cuma gününden bu yana yaklaşık 30 köpek telef oldu. Köpeklerin yanı sıra bazı kuş türlerinin de telef olduğu öne sürüldü. Enez Doğal Yaşamı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Selma Yılmaz, sahilde poşetler içersinde parçalanmış tavuk etleri bulduklarını öne sürerek, hayvanların zehirlendiğini iddia etti.

Bu arada Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Başkan Bostancı, konuyu Cumartesi sabahı haber aldığını belirterek, zabıtaya araştırması için talimat verdiğini belirterek, “Sahil kesiminde telef olmuş köpekler buldular. Zabıtamızın ilk analizi köpeklerde zehirlenme belirtisi olduğu yönünde ama bu tam anlamıyla araştırılınca ortaya çıkacaktır” dedi.

 

ÇEKEMEYENLER VAR

Öte yandan yaptıkları çalışmalardan ötürü kendilerini çekemeyenler olduğunu ifade eden Bostancı, “Enez’e parke taşı fabrikasından sonra ikinci bir tesisi daha kazandırıyoruz. Kum yıkama ve eleme tesisi yapıyoruz. Bizi çekemeyenler var. Dolayısıyla bu olayı bizim üzerimize yıkmaya çalışanlar var. Bunu siyasi rant olarak kullanmaya çalışanlar var. Bilerek veya bilmeyerek bu işi yapanları da kınıyorum. Birileri bizim hakkımızda siyasi infaz yapmaya çalışıyor. Bunu başaramayacaklar. Belediyeyi yapmadığı bir şeyden dolayı sorumlu tutmak insafsızlıktır, ahlaksızlıktır. Birileri siyasi rant uğruna egosunu tatmin etmek için çirkinleşiyor. Onları Allah’a havale ediyorum” diye konuştu.

Bu arada telef olan köpeklerden birinin henüz 10 günlük yavrularına da Enez sahilindeki yazlıkçılar sahip çıktı.

Öte yandan sosyal paylaşım sitelerinde telef olan hayvanları gören hayvanseverler, konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MİLLETVEKİLİ ÜN, 10 KASIM TÖRENLERİNDE ÖZGÜR ÖZEL’İN YANINDA
MİLLETVEKİLİ ÜN, 10 KASIM TÖRENLERİNDE ÖZGÜR ÖZEL’İN YANINDA
ETKİNLİKLERİN İPTAL EDİLMESİ ULUSUMUZU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞTIR
ETKİNLİKLERİN İPTAL EDİLMESİ ULUSUMUZU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞTIR
TARIM DAHA FAZLA DESTEKLENMELİ
TARIM DAHA FAZLA DESTEKLENMELİ
SEÇİMLERDE ÖRGÜTÜN GÖRÜŞLERİ MUTLAKA DEĞERLENDİRİLECEK
SEÇİMLERDE ÖRGÜTÜN GÖRÜŞLERİ MUTLAKA DEĞERLENDİRİLECEK
ilan.gov.tr
Son Haberler
Kosova Heyetinden EDESOB’a Ziyaret
Kosova Heyetinden EDESOB’a Ziyaret
Sahil köyü renklendi
Sahil köyü renklendi
Buğday hasadı başladı
Buğday hasadı başladı
"Çeribaşı" kirazının hasadı başladı
İYİ Parti’den Oy Kullanma Tartışmasına Sert Tepki
İYİ Parti’den Oy Kullanma Tartışmasına Sert Tepki
Kent Konseyi’nde Gökerküçük dönemi
Kent Konseyi’nde Gökerküçük dönemi

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.