Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, Engelsiz Yaşam Merkezinde düzenlenen “Yeni Yıla Merhaba Partisi”ne katılarak yeni yılı merkezdeki bireyler ve aileleriyle birlikte karşıladı. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, aynı sofrada bir araya gelmenin ve sevinci paylaşmanın mutluluğu yaşandı.
Etkinlik boyunca yüzlerdeki tebessüm ve paylaşılan kahkahalar, dayanışma ve birlikteliğin önemini bir kez daha ortaya koydu. Başkan Gencan, engelsiz bir yaşamın sevgi, anlayış ve birlikte hareket etmekle mümkün olduğuna dikkat çekti.
Yeni yılın Engelsiz Yaşam Merkezindeki tüm bireylere ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Gencan, birlikte daha güzel ve umut dolu yarınlara ulaşılacağını ifade etti. HABER MERKEZİ
GÜNDEM
Yayınlanma: 31 Aralık 2025 - 10:23
Engelsiz Yaşam Merkezinde Dayanışma ve Yeni Yıl Sevinci
GÜNDEM
31 Aralık 2025 - 10:23
İlginizi Çekebilir





