FB’NİN GÖZÜ ONLARDA
Edirne’de uzun yıllardan bu yana Fenerbahçe’ye futbolcu yetiştirme çalışmalarında olan Edirne Fenerbahçe Futbol Okulu’nda yetişen oyuncuların katılımı ile İstanbul’da turnuva yapıldı.
Edirne’de yer alan Futbol Okulu’nun pilot kulübü de olan Alsancakspor’da yetişen oyuncuların katılımı ile Fenerbahçe alt yapısı ile maç yaptı. Edirne’de yetişen geleceğin yıldız adayları maçlarda FB’nin antrenörlerince gözlem altına alındı.
Edirne Fenerbahçe Okulu’ndan şu açıklama yapıldı;
“Futbol Okulumuzdan yetişen sporcularımızın oluşturduğu pilot kulübümüz Edirne Alsancakspor, hafta sonu Fenerbahçe altyapısıyla bir çok kategoride dostluk maçları yaptı. Edirne Fenerbahçe Futbol Okulumuzdan yetişen sporcularımız altyapı sorumluları tarafından takibe alındı. Gelişmeye ve öğrenmeye devam çocuklar”
HABER: CANAN KAYA





