• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
16:40
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları devam ediyor
16:26
Şenol’a 64. Yıl Tebrikleri Devam Ediyor
16:11
Harun Özen Mazbatasını Aldı
16:06
Uluslararası çeltik çalıştayı başladı
15:57
Yediemin otoparkından kamyon çaldığı iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı
15:43
Devrilen panelvanın sürücüsü yaralandı
15:20
Edirne’de Sanat Dolu Akşam
15:09
Lalapaşa’da Kakava ve Hıdırellez Coşkusu Geceye Damga Vurdu
15:09
Lalapaşa’da Kakava ve Hıdırellez Coşkusu Geceye Damga Vurdu
15:00
"Yurdumun Bilim Köşesi" şenliği düzenlendi
14:35
EMEKLİLERE DİJİTAL DOLANDIRICILIK UYARISI VE EĞİTİM PROGRAMI
14:28
Tunca’da Sular Çekildi, Kum Adacıkları Ortaya Çıktı
14:18
Edirne Ulak Gazetesi’nden 64. Yıla Ziyaret
14:04
İra Gayrimenkul’den Edirne Gazetesi’ne 64. Yıl Ziyareti
12:29
Huisinga'dan Gencan’a ziyaret
11:46
İpsala Ovası’nda Çeltik Ekim Dönemi Başladı
11:37
Mandadere Mesire Alanı Yeniden Hizmete Girdi
11:06
TÜİK’ten 100. Yıla Özel Ziyaret
11:02
Halk Kafe Açılışa Gün Sayıyor
10:53
Devlet Hastanesi’nde Peyzaj Çalışmaları Sürüyor
10:36
Bariyere ve direğe çarpan tırın sürücüsü yaralandı
10:28
EDİRNE'DE TENİSTE TARİHİ BAŞARI
10:22
DİLEKLER TUNCA NEHRİ İLE BULUŞTU
09:37
Küçükbaş hayvanlar aşılanıyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. FİLİZ GENCAN AKIN, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
GÜNDEM
Yayınlanma: 05 Aralık 2023 - 01:09

FİLİZ GENCAN AKIN, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GÜNDEM
05 Aralık 2023 - 01:09
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
FİLİZ GENCAN AKIN, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Edirne Belediye Meclis Üyesi Av.Filiz Gencan Akın, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi meclis üyeliğinde istifa ederek, Cumhuriyet Halk Partisi'nden  Edirne Belediye Başkanlığı'na aday adaylığına açıkladı.

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı’ya Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru dosyasını teslim eden Av. Filiz Gencan Akın, “Bu yola çıkarken sadece sizlerin bana umutla bakan gözlerinizden cesaret aldım diye ifade ederek sorunları birlikte çözecek ve daha aydınlık bir gelecek inşa etmek için çalışacağım” dedi.

Av. Filiz Gencan Akın’ın Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı açıklamasına, CHP Edirne 22'nci dönem Milletvekili Nejat Gencan, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Celil Özcan, Gencan ve Akın aileleri ile çok sayıda parti üyesi ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan CHP  Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı,Belediye Başkanı Aday Adayı olan Av. Filiz Gencan Akın’ı tebrik etti.

 31 Mart Yerel Seçimlerde Edirne Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Av. Filiz Gencan Akın yaptığı konuşmasında; “Bugün burada beni destekleyen tüm yol arkadaşlarım ile birlikte yaşamakta olduğumuz şehrimizi daha güzel yarınlara taşımak için belediye başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum. Bugün benimle birlikte olduğunuz dimdik yanımda durduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu gün çeşitli nedenlerle buraya katılamayan herkesin desteğini canı gönülden hissediyorum. Öncelikle şehrimize hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum

Ben bu şehre hizmet ederken her zaman kapsayıcı ve saygılı bir dil kullanarak şehrimizde yaşayan tüm hemşerilerimizi anlamak ve temsil etmek üzere yola çıktım. Bu yola çıkarken sadece sizlerin bana umutla bakan gözlerinizden cesaret aldım. Çıktığım bu yolda toplumumuzun her kesimini kucaklayacak, sorunları birlikte çözecek ve daha aydınlık bir gelecek inşa etmek için çalışacağım. Demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne inanan bizler değişimin yerelden başlayacağına inanıyoruz. Yerel seçimler değişim umutlarımızı yeniden yeşertecek ve değişim hayallerimiz kaldığı yerden daha güçlü bir şekilde devam edecek. Bu değişimin bir parçası olmak için yola çıkıyorum" dedi.

Bu yolda gençlerin, kadınların sesi olacağım. Hesap veren şeffaf adil tutarlı ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile şehrimizi yönetmek en büyük amacım belediye meclisi, ihtisas komisyonları, gönüllülük, sivil toplum örgütlerinin şehir ile ilgili karar verme süreçlerinde eşgüdümlü çalıştığı bir yönetim anlayışını benimsiyorum. Şehrimizin ihtiyaçlarına etkili bir şekilde cevap verebilmek için çeşitliliği kucaklayan çevreye saygılı hizmet üretirken inovasyon ve teknolojiyi kullanan bir yönetim anlayışı ile yola çıktık. Yeniliğe ve öğrenmeye her zaman açık genç arkadaşlarım ile birlikte yürüyeceğiz. Masa başı siyaset mühendisliği yapmadan sadece ve sadece sokağın sesini dinleyeceğim. Yol arkadaşlarım ve ekibim ile birlikte hemşerilerimin gerçek ihtiyaçlarından uzak şeffaf olmayan hiçbir oluşum ve düşüncenin yanında olmayacağız" sözlerine yer verdi.

Şunu bilmenizi isterim ki Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu laik çağdaş, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni hedef alan, çocuğa, kadına, hayvana şiddet uygulayan herkesin karşısında dimdik duracağım. Eşitliği, özgürlüğü, adaleti ve demokrasiyi güçlü bir şekilde savunarak Sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini benimseyerek yola çıkıyoruz. Mesleğimde benimsediğim ilkeleri bu kadim şehri yönetirken de uygulayacağım. Zira ilkelerimizi korumak tutarlılık ve etik değerlere uygun davranmak bu şehri yönetirken bizleri başarılı kılacak. Şehrimizi yönetirken tüm vatandaşlarımızı dinleyerek, eleştiriye açık katılımcı bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Şeffaf yönetim anlayışı ile şehrimizin gerçek ihtiyaçlarına odaklanarak kaynaklarımızı doğru ve adil şekilde kullanacağımıza söz veriyorum.

Yarın 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Tanınmasının 89'uncu yıl dönümünü kutlayacağız, bu hakkın biz kadınlara tanınmasına önderlik eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bu uğurda mücadele etmiş tüm cesur yürekli kadınlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Buradan tüm kadınlarımıza sesleniyorum; bizler kişisel yaşantımızda bin bir güçlükle mücadele ediyoruz, en zor olanı başarıyoruz, gelin daha çok siyasette yer alalım. Partimizin başvuru süreci halen devam ediyor, Belediye Bakanlığı'na Belediye Meclis Üyeliğine lütfen aday olun. Birlikte yol alalım mücadele edelim. Bu mücadelede yer almak hepimizin hakkı. Ben bir Cumhuriyet kadını olarak bana bugün bu kürsüde konuşma fırsatını veren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan borcumu dün olduğu gibi bugünde çalışarak üreterek, bu şehre hizmet ederek ödemek istiyorum. Birlikte el ele daha yaşanabilir bir Edirne için güç birliği yapacağımıza inanıyor desteğiniz için teşekkür ediyorum. Hep birlikte güzel yarınlar için yola çıkıyoruz. Yolumuz açık ve aydınlık olsun” diye konuşmasını bitirdi.

HABER:YEŞİM DRAMALI

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları devam ediyor
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları devam ediyor
Şenol’a 64. Yıl Tebrikleri Devam Ediyor
Şenol’a 64. Yıl Tebrikleri Devam Ediyor
Harun Özen Mazbatasını Aldı
Harun Özen Mazbatasını Aldı
Uluslararası çeltik çalıştayı başladı
Uluslararası çeltik çalıştayı başladı
ilan.gov.tr
Son Haberler
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları devam ediyor
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları devam ediyor
Şenol’a 64. Yıl Tebrikleri Devam Ediyor
Şenol’a 64. Yıl Tebrikleri Devam Ediyor
Harun Özen Mazbatasını Aldı
Harun Özen Mazbatasını Aldı
Uluslararası çeltik çalıştayı başladı
Uluslararası çeltik çalıştayı başladı
Yediemin otoparkından kamyon çaldığı iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı
Yediemin otoparkından kamyon çaldığı iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı
EŞİT SÖZ EŞİT TEMSİL İLE MÜMKÜNDÜR
EŞİT SÖZ EŞİT TEMSİL İLE MÜMKÜNDÜR

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.