Fuar sonbaharda yapılacak
Edirne Tarım ,Hayvancılık, Sanayi , Ticaret ve Otomotiv Fuarı’nın her Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali öncesi tartışmalara konu oluyor. Geçtiğimiz yıl Sarayiçi Er Meydanı’nda gerçekleşen Edirne Tarım ,Hayvancılık, Sanayi , Ticaret ve Otomotiv Fuarı’nın bu yıl yapılmayacağı açıklayan ETSO Başkanı Sezeai Irmak, Sonbaharda daha uygun geniş bir alanda, daha uzun süreli bir fuar açmayı planlıyoruz”dedi.
ETSO Başkanı Sezeai Irmak, Edirne Tarım ,Hayvancılık, Sanayi , Ticaret ve Otomotiv Fuarı’nın bu yıl yapılmayacağını açıkladı.
Kırkpınar Yağlı Güreşleri’yle bilinen tarım fuarının sonbaharda yapmak istediklerini ifade eden Irmak, “Bizim Fuar Komisyonumuza bir görev verdim,zira geçen yıl köylü mutsuz, fuara katılan firmalar mutsuz, fuarcı mutsuz ve biz de mutsuz olduk. Tam buğdayların biçildiği sezonda fuar açıyoruz, yeri de uygun değildi. Sonbaharda daha uygun geniş bir alanda, daha uzun süreli bir fuar açmayı planlıyoruz. Bu sene tarım fuarı açmadık. Son 3 yıldan beri fuarın randımanlı bir tarafı yoktu. Sonbaharda daha uygun geniş bir alanda, daha uzun süreli bir fuar açmak istiyoruz” dedi.
HABER: MERT SOYLU





