Galibiyetler Son Dakikada Geldi
Edirne Süper Amatör Lig’in 5’inci haftası nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Geri dönüşlerin konuşulduğu haftada birbirinden sürpriz sonuçlar ortaya çıktı. Toplam 5 karşılaşmanın oynandığı haftada, 2 ev sahibi ve 2 deplasman takımı sahadan galibiyetle ayrıldı. Bir maç ise beraberlikle sonuçlanırken, fileler tam 20 kez havalandı.
Ligde henüz puanı bulunmayan Anafartalarspor, Çarşıspor karşısında son dakikalarda bulduğu golle 1-0 kazanarak sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdırdı. Haftanın bir diğer kritik mücadelesinde, Lalapaşa ile İpsalaspor karşılaşmasının son anlarında kazanılan penaltıyı gole çeviren Lalapaşaspor, sahadan 2-1 galip ayrılarak büyük sevinç yaşadı.
Zorlu Osmanlı deplasmanına çıkan ligin iddialı ekiplerinden Yeniimaretspor, karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılarak önemli bir puan aldı. Haftanın bir diğer çekişmeli maçında ise Keşanspor, uzatma dakikalarında bulduğu golle Kırcasalihspor’u 2-1 mağlup etti.
Gol yağmurunun yaşandığı haftada, güçlü kadrosuyla dikkat çeken Ata Gençspor, Aşçıoğlu GK’yı 9-2 gibi farklı bir skorla geçerek haftanın en flaş galibiyetine imza attı.
Aşçıoğlu 2 -9 Ata Genç
Lalapaşa 2 -1 İpsalaspor
Kırcasalih 1 – 2 Keşanspor
Osmanlı 1 – 1 Yeniimaret
Anafartalar 1 – 0 Çarşıspor





