Namı diğer Şalvarlı olarak bilenen Göktaşlar Et ve Tarım ürünleri sahibi Mustafa Göktaş ve Emine Göktaş’ın oğlu Mehmet ile Remziye ,Ersin Apo’nun kızı Nilüfer Edirne’de bir Restaurant’ta düzenlenen görkemli düğün törenine seçkin davetlilerinde katılarak şahitlik ettiği düğün töreniyle dünya evine girdi.
Remziye ,Ersin Apo çiftinin kızları Nilüfer’in özel tasarım gelinliği ile Emine, Mustafa Göktaş’ın oğlu Mehmet’in göz şık damatlığı geceye damgasını vurdu. Düğünde özel orkestranın müzik ziyafeti ile davetliler doyasıya eğlenirken, darbuka şov geceye damga vurdu.
Geceye katılan davetlileri Gelin ve damadın akrabalarını ve dostlarını aileler salonun girişinde karşılayarak herkesi tek tek hoşladı.
Her detayı özenle hazırlanan Nilüfer ve Mehmet çiftinin düğününde, davetliler rüya gibi bir düğün törenine tanıklık ederek, gece boyunca doyasıya eğlenerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.
Edirne Gazetesi olarak, Genç çifti tebrik eder ömür boyu mutluluklar dileriz.
HABER MERKEZİ
GÜNDEM
Yayınlanma: 27 Nisan 2025 - 17:19
GÖKTAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
GÜNDEM
27 Nisan 2025 - 17:19
İlginizi Çekebilir





