• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
12:58
Tarihi Konağa El Patron Dokunuşu
12:38
Filibe’de Edirne Rüzgarı: 6 Madalya
12:30
Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı'nda caz konseri
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Gürkan’dan Şok iddia
SİYASET
Yayınlanma: 20 Haziran 2013 - 11:33

Gürkan’dan Şok iddia

Gürkan, “Bu ülkede kimlerin terör örgütü ile ortaklık yapıp aynı masaya oturduğunu herkes biliyor. Biz bu arkadaşın CHP’lilerden özür dileyip sözlerini geri çekmesini bekliyoruz” dedi. Gürkan, ...

SİYASET
20 Haziran 2013 - 11:33
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Gürkan’dan Şok iddia

Gürkan, “Bu ülkede kimlerin terör örgütü ile ortaklık yapıp aynı masaya oturduğunu herkes biliyor. Biz bu arkadaşın CHP’lilerden özür dileyip sözlerini geri çekmesini bekliyoruz” dedi.
Gürkan, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin Edirne Belediyesi’nde düzenlediği basın toplantısına katıldı. Sedefçi’nin toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gürkan, Edirne gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
GÜRKAN’DAN MİS MEYVE SABUNUNA AMBALAJ ÖNERİSİ
İlk olarak mis meyve sabununa getirilen kısıtlamadan bahseden Gürkan, “Edirne’de çok uzun yıllardır üretimi yapılan ve Edirne’nin simgelerinden bir olan mis meyve sabununun üretimi ve satışı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı’nın hazırladığı kanın tasarısıyla kısıtlanıyor. Nedeni de, meyve şeklinde olması nedeniyle çocukları ve insanları yanıltması. Bu tasarı komisyonlardan henüz geçmedi. Biz de Edirne’deki üreticilerimizle görüşme yaptık. Hepsi konudan şikâyetçi. Bu şikâyetleri bakana ve komisyonlara aktaracağız. Edirne’de üretilen ve patenti Edirne’ye ait olan mis meyve sabunun ambalajlanması ile bu işin yasaklanmasını önlemeye çalışacağız” dedi.
Konuşmasında, Ankara’da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı bir toplantıda, AKP Edirne Kadın Kolları Başkanı Melek Yörük’ün sarf ettiği sözlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Gürkan, şunları söyledi:
“AKP KADIN KOLLARI MELEK YÖRÜK EDİRNE’DEKİ CHP’LİLERE TERÖRİST DEDİ”
“20 gün süren Taksim Gezi Parkı’yla özdeşleşen bir direniş süreci yaşadık. Çok şeyler söylendi, yazıldı ve çizildi. Dün bana gelen bir videoda AKP Genel Merkezi’nde Başbakanın da katıldığı bir toplantıda çekilmiş. AKP Edirne Kadın Kolları Başkanı Melek Yörük orada bir konuşma yapıyor ve konuşmasında “Edirne’de CHP terörü ile uğraşmak zorunda kalıyoruz” diye bir cümle sarf ediyor. Hanımefendi CHP’lileri terör örgütü üyesi mi görüyor? CHP’lileri terörist olarak mı görüyor. Bu ülkede kimlerin terör örgütü ile ortaklık yapıp aynı masaya oturduğunu herkes biliyor. Biz bu arkadaşın CHP’lerden özür dileyip sözlerini geri çekmesini bekliyoruz. Bizi terörle bağdaştırmasının bir gerekçesi varsa bunu ortaya çıkarsın. Yoksa kendisini iftiracı ilan edeceğiz.”
“KIZILAY’A ALINAN TUZUN DA YAĞIN DA TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Son olarak Kızılay Edirne Şubesi’nin görevden alınmasıyla ilgili görüşlerini açıklayan Gürkan, “Kamuoyunda neden görevden alındıklarıyla ilgili bir açıklama yok. Metin Kıray ve yönetimi 25 yıldır doğru ve tarafsız bir şekilde çalıştı. Ben hiçbirinin bir şaibeye karıştığını ne duydum, ne gördüm ne de işittim. Burada benim kanaatim tamamen siyasal bir görev alma. Edirne Kızılay’a kayyum olarak iktidar partisini bir üyesi atanırsa ve yönetim iktidar partisi üyelerinden ağrılıklı olursa bilsinler ki Kızılay’a alınacak tuzun da yağın da birebir takipçisi olacağız. Bu yaklaşan seçim öncesi siyasi bir hamledir” diye konuştu.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MİLLETVEKİLİ ÜN, 10 KASIM TÖRENLERİNDE ÖZGÜR ÖZEL’İN YANINDA
MİLLETVEKİLİ ÜN, 10 KASIM TÖRENLERİNDE ÖZGÜR ÖZEL’İN YANINDA
ETKİNLİKLERİN İPTAL EDİLMESİ ULUSUMUZU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞTIR
ETKİNLİKLERİN İPTAL EDİLMESİ ULUSUMUZU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞTIR
TARIM DAHA FAZLA DESTEKLENMELİ
TARIM DAHA FAZLA DESTEKLENMELİ
SEÇİMLERDE ÖRGÜTÜN GÖRÜŞLERİ MUTLAKA DEĞERLENDİRİLECEK
SEÇİMLERDE ÖRGÜTÜN GÖRÜŞLERİ MUTLAKA DEĞERLENDİRİLECEK
ilan.gov.tr
Son Haberler
Tarihi Konağa El Patron Dokunuşu
Tarihi Konağa El Patron Dokunuşu
Filibe’de Edirne Rüzgarı: 6 Madalya
Filibe’de Edirne Rüzgarı: 6 Madalya
Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı'nda caz konseri
Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı'nda caz konseri
63 Yıllık Hayat Mücadelesi: Resmiyette Ölü, Gerçekte Hayatta
63 Yıllık Hayat Mücadelesi: Resmiyette Ölü, Gerçekte Hayatta
Edirne Belediyesi’nden Planlı Bakım Duyurusu
Edirne Belediyesi’nden Planlı Bakım Duyurusu
ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren
ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.