İYİ Parti Edirne kurucu üyesi Nevzat Gürkaynak, 15 Ocak’ta yapılacak olan İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı seçiminde aday olduğunu açıkladı.
İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı, 15 Ocak’ta seçime gidiyor. İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü, yeniden aday olduğunu belirterek, geçmiş olduğumuz günlerde adaylığını açıklamıştı. Başkan Tütüncü’nün ardından, dün de İYİ Parti Edirne kurucu üyesi Nevzat Gürkaynak adaylığını açıkladı.
Parti il binasında açıklama yapan Gürkaynak, arkadaşlarıyla birlikte il yönetimine talip olduklarını söyledi. Seçim sürecinin rekabet değil hizmet için göreve talip olma yarışı olduğunu anlatan Gürkaynak, “ O sene, bu sene. Her şey iyi olacak” açıklamasında bulundu. HABER:YEŞİM DRAMALI









