Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut Başkan Harun Özen, tek liste ile girilen seçimde yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, gündem maddeleri tek tek görüşüldü. Yapılan oylamalarda tüm maddeler oy birliğiyle kabul edildi. Genel kurulda ayrıca yeni dönemde görev yapacak yönetim ve denetim kurulları da belirlendi.
Üyelerin tam desteğini alan Harun Özen, genç, dinamik ve çalışkan yönetim anlayışıyla yeni dönemde de esnafın sorunları ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.
Yeni dönemde görev yapacak Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu:
Erol Altay, Selçuk Filoğlu, Alpay Kırmızı, Sercan Yasıtepe, İlksen Özdeş ve Bülent Beştepe.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Özgür Ildırım, Göktuğ Dermenci, Şener Sanal, Necat Yavuz, İlhan Şen, Cumhur Şener ve Gökhan Yavaş olarak belirlendi.
Denetim Kurulu Asil Üyeleri Ahmet Çakır, Samet Köker ve Bayram Singer olurken; Denetim Kurulu Yedek Üyeleri Ceyhun Dilfaz, Mehmet Akkaş ve Sıtkı Burak Kanıgüzel’den oluştu. HABER:HALİL ERKAN
GÜNDEM
Yayınlanma: 11 Ocak 2026 - 13:19
Harun Özen Güven Tazeledi
GÜNDEM
11 Ocak 2026 - 13:19
İlginizi Çekebilir





