• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
17:34
Balıkpazarı Caddesi’nde Asfalt Mesaisi Sürüyor
17:20
Bir Köyün Hayali Gerçek Oldu
16:48
"Kupriva" sofralarda yaşatılıyor
16:48
16 düzensiz göçmen yakalandı
16:25
Edirne İl Müftüsü Burhan Çakır Göreve Başladı
16:24
Yeşil Alanlar İçin Hummalı Çalışma
16:23
Eşini bıçakla yaralayan kadın gözaltına alındı
12:44
KEREM’DEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI
12:43
Milli Takım Seçmeleri Start Aldı
11:01
Kakava Coşkusu İçin Davul Zurna ile Davet
11:00
Eski Başkan Giyik’ten Suçlamalara Sert Yanıt
10:15
EDİRNE BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHİR LÖRRACH’TA EDİRNE’Yİ TANITTI
10:02
GENCAN: “EMEK VARSA BU ŞEHİR AYAKTA”
10:00
Ambulans ile Ticari Taksi Çarpıştı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. BÖLGE HABERLERİ
  3. HELVACIOĞLU TEKRAR ADAY
BÖLGE HABERLERİ
Yayınlanma: 20 Eylül 2017 - 04:41

HELVACIOĞLU TEKRAR ADAY

BÖLGE HABERLERİ
20 Eylül 2017 - 04:41
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
HELVACIOĞLU TEKRAR ADAY
Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KTSO) Ekim ayında yapılacak Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa aday olan Mustafa Helvacıoğlu, bir basın toplantısı yaparak, Sarı Listeyi açıkladı.

Helvacıoğlu, yaptığı basın toplantısında şunları söyledi.

“Bölgemizin gelişmesine her alanda katkı sağlayan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, diğer kurum ve kuruluşlar ile eş güdüm halinde bölgesel gelişime destek olmaktadır. Dünya standartlarında 5 yıldızlı hizmet veren odamız, yeni dönemde de heyecanını arttırarak hizmetlerini sürdürecektir. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ortaya koyduğu vizyon ve misyon ile belirtilen ilkeler doğrultusunda bölgenin gelişimi için var gücüyle gayret sarf etmeye devam edecektir. Kuruluşundan bu yana 60. yılına yaklaştığımız bu dönemde, hizmet çıtasını yükseltmiş olan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, bölgenin en önemli ve öncü kurumlarından biri olmuştur. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası geleceğe dönük yüzü ve tüm çalışma organlarıyla faydalı işlere imza atmak için kenetlenmiş durumdadır. 1 Ekim 2017 tarihinde iş dünyası demokrasi bayramını hep birlikte yaşayacaktır. 5174 Sayılı yasa gereği Oda ve Borsalar organ seçimlerinin Ekim-Kasım aylarında yapılması zorunludur. Anılan kanun ve yönetmelik hükümlerine göre; Keşan TSO’nun organ seçimlerinin (Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri) 1 Ekim 2017 (Pazar) tarihinde yapılmasına karar verilmiş ve Keşan İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na müracaat edilmiştir. Odaların temel kuruluş amacı; önce üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak ve başta ekonomik olmak üzere her konuda gelişmelerine yardımcı olmaktır. Bölgemizin büyük hedeflerine fedakârlık yapılmadan varılamayacağı bilinci içerisindeyiz. İş camiası olarak inancımızı hiçbir şekilde yitirmediğimizi ve geleceğe umutla baktığımızı ifade etmek istiyoruz. Yeni dönemde yaklaşık 150 kişilik çalışma arkadaşlarımız ile birlikte, yeni bir mücadelenin içine giriyoruz. Birlik ve bütünlüğümüzü öne çıkararak bu bilinç ile 2 bin 500 üyemize hizmet için çalışacağız. Üyelerimize hizmet etmek için bu şerefli göreve talibiz. Çalışma ve yol arkadaşlarımız ile birlikte üstlenmeye talip olduğumuz bu büyük emanetin hakkını vermek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Odamızı bu güne kadar hiçbir siyasi çekişmenin içine sokmadık. Siyasilere ve Siyasi Partilere olan yaklaşımımız bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada tarafsızlık ve eşitlik ilkeleri içinde kalacaktır.

Davamız Keşan, davamız İpsala, davamız Enez, Hamzadere Bölgesi’nin değerini biliyoruz. Güçlü olduğumuz ve daha da güçlü olabileceğimiz alanlarımız var. El birliği ile çalışırsak başaramayacağımız hiçbir şey yok. Bölgemizin daha parlak bir gelecek inşası ve yıldızının daha da parlaması ancak reel sektörün heyecanıyla gerçekleşecektir. Bölgemizin daha da gelişmesi için yeni dönemde de önceliklerimize odaklanacağız; Yeni dönem çalışmalarımıza akıl teriyle başlayacağız. Genç, dinamik, girişimci ve enerji dolu ekibimize güveniyoruz. Çünkü Türkiye’nin en genç odası olmaya adayız. Yeni dönem çalışmalarımızda Gıda İhtisas OSB’nin bitirilmesi önceliğimiz olacak. Hamzadere Barajı’nın tarıma ve genel ekonomiye katkısı arttırarak devam etmesinde emeklerimiz olacak. Bölgemizin ve ürünlerimizin markalaşması vazgeçilmezimiz olurken, Hibe Projeleri ile bölgemizin kalkınmasına yön vereceğiz. Mesleki eğitimler, kurslar, panel ve seminerler ile işletmelerimizi geleceğe hazırlayarak kurumsal yapılarını güçlendireceğiz. Üyelerimize vizyon sağlayarak, yurtiçi, yurtdışı fuarlar, iş gezileri ve iş forumları üzerinde önemle duracağız. Başta Balkan ülkeleri olmak üzere sınır ötesi işbirliklerinin geliştirilmesi var olan girişimciliğimize destek olacak. Turizm alanında Saros Körfezi’nin potansiyelini planlı bir biçimde arttırmak, var olan sorunlar ve çözüm önerilerinin önemle üzerinde durmak başlıca görevlerimiz arasında olacaktır. Keşan merkez başta olmak üzere tüm bölgemizin ekonomik gelişimini arttıracak etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Potansiyelimiz olan tarım, ticaret ve turizmden maksimum faydalanarak bölgemize değer katmanın mücadelesini sürdüreceğiz. Ortak akıl temel ilkemiz olacak, kurum ve kuruluşlarla işbirliklerimiz artarak devam edecek. Kısacası; iş camiamızı ve bölge ekonomisini ilgilendiren her alanda gündem yaratan, takip eden, sorunları ortaya koyan, çözüm önerileriyle takipçisi olan, etkin, aktif, dinamik ve girişimci bir ruh ile heyecanımızı arttırarak yeni dönem çalışmalarımızla hizmet etmek istiyoruz. Bölgemizin yeni bir büyüme modeline ihtiyacı olduğu bilincindeyiz. Bu kapsamda reel sektörümüzün heyecanına ortak olma sorumluluğumuz olduğunun bilinmesini istiyoruz. Üyelerimize güvendik, onlardan güç aldık, hep birlikte çalıştık, hep birlikte başardık. Biz bu büyük camianın başarı azmine inanıyoruz. Hep birlikte omuz omuza çalışmaktan dolayı büyük bir gurur duyacağız. Bu vesileyle tüm üyelerimizi 1 Ekim Pazar günü Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak olan organ seçimlerimizde odalarına sahip çıkmaya ve demokrasi bayramını yaşamaya davet ediyoruz. Üyelerimizin yanımızda olması bizlere ayrı bir heyecan ve güç katacaktır. İş camiamızın gönlü zengin, emeği ve kazancı bereketli, birlik ve beraberliği daim olsun. Bu vesileyle organ seçimlerimizin bölgemize, iş camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Hizmet yolumuz açık olsun, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun…”

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
YANGIN SÖNDÜRME MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
YANGIN SÖNDÜRME MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
ÇANAKKALE MERKEZDE 61 M² 2+1 DAİRE MAHKEMEDEN SATILIKTIR
ÇANAKKALE MERKEZDE 61 M² 2+1 DAİRE MAHKEMEDEN SATILIKTIR
DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ilan.gov.tr
Son Haberler
Balıkpazarı Caddesi’nde Asfalt Mesaisi Sürüyor
Balıkpazarı Caddesi’nde Asfalt Mesaisi Sürüyor
Bir Köyün Hayali Gerçek Oldu
Bir Köyün Hayali Gerçek Oldu
"Kupriva" sofralarda yaşatılıyor
16 düzensiz göçmen yakalandı
16 düzensiz göçmen yakalandı
Edirne İl Müftüsü Burhan Çakır Göreve Başladı
Edirne İl Müftüsü Burhan Çakır Göreve Başladı
TRAKYA'NIN PROJELERİ İNOVASYON ZİRVESİNDE
TRAKYA'NIN PROJELERİ İNOVASYON ZİRVESİNDE

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.