• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
16:57
Mektebim Koleji'nden Türkiye Birinciliği Gururu
16:13
Kentsel Dönüşüm Ekonomiye de Can Katacak
16:12
Gurbetçilerin Tatil Rotası Değişti
15:39
Gaytancıoğlu: Çiftçi Tarlasına Gidemiyor
15:16
Balkan Pazarı'nda POS Kullanımı Yaygınlaşıyor
15:14
Meriç'te Futbol Sahasında Sona Gelindi
15:11
Subaşı'nın Su Altyapısı Yenileniyor
14:38
Tarihi Bina Kadınların Üretim Merkezi Oldu
13:49
Tek Sınavla Gelecek Belirlenmez
13:48
Selim'den Sağlığa Büyük Destek
13:37
Fuhuş İddiasıyla 6 Gözaltı
09:59
Başkan Kurt Ormankıran'ı  Ziyaret Etti
09:58
Zararlıya Karşı Erken Uyarı Sistemi Devrede
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Huzurevinde buruk "Babalar Günü"
SİYASET
Yayınlanma: 23 Haziran 2015 - 00:17

Huzurevinde buruk "Babalar Günü"

Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş,  İl Genel Meclisi üyesi Recai Koçaşlı, İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Bilgiç ...

SİYASET
23 Haziran 2015 - 00:17
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Huzurevinde buruk “Babalar Günü”
Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş,  İl Genel Meclisi üyesi Recai Koçaşlı, İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Bilgiç ve Edirne’de Barınan Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Hacer Özek Edirne Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevinde barınan yaşlıların Babalar Gününü kutladı ve çeşitli hediyeler verdiler.

Huzurevi’nde “Babalar Günü” buruk da olsa kutlandı.

Babalar Günü nedeniyle huzurevinde barınan yaşlıları ziyaret ettiklerini belirten heyet üyeleri, oturma salonunda bulunan bütün yaşlılarla tek tek tokalaşarak bir süre sohbet ettiler. Rahatsızlığında dolayı salona inemeyen yaşlılar ise odalarında ziyaret edilerek babalar günleri kutlandı.

“Büyüklerimizle birlikte olmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek bizim için ayrı bir mutluluk” diyen Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır,  “Sizlere Valimizin selamını getirdim. Sevgi ve şevkatini bizlerden esirgemeyen, en zor anlarımızda bize güç veren babalarımız, yerleri asla doldurulamayacakken değerli varlıklarımızdır” dedi.

“Bu gibi özel günler, babalarımıza sevgimizi göstermek için birer vesile olmalıdır” diyen İl Müdürü Özbaş ise, “ Babalarımıza ne kadar sevgi ve saygı göstersek azdır. Özelikle yaşlılarımızın gönlünü kırmadan, görevlerimizi ne kadar yerine getirebilirsek o kadar mutlu olacağız. Bizler onlara olan şefkati bir gün değil, her gün göstermeliyiz. Yaşlılarımızın hepsinin gözleri yollarda, gelecek olan çocuklarını ve ziyaretçilerini bekliyorlar. Yaşlılarımızın yakınlarına seslenmek istiyorum, böyle özel günlerde yakınlarınızı yalnız bırakmayın.  Bu vesile ile başta şehit babalarımızın ve tüm babaların babalar gününü kutluyor, kendilerine uzun ömürler diliyorum” dedi.

Yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade eden huzurevi sakinleri de “Allah Devletimizden ve Milletimizden razı olsun. Yapılan bu ziyaretler bizleri mutlu etmektedir” diyerek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Gürkan da Huzurevi’ni unutmadı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da, Babalar Günü’nde Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Öte yandan Edirne Belediye Başkanlığı’nca Babalar Günü’nde Huzurevi’nde eğlence programı da düzenlendi. Programa, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu da katıldı. Huzurevi sakinleri ile birlikte Babalar Günü’nü kutlayan Başkan Recep Gürkan, hediyeler takdim ederek, yaşlılarla tek tek sohbet etti. Hayatın anlamını ve tüm güzellikleri öğreten babaların, babalar günün kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bu anlamlı günde Huzurevi’nde kalan babalarımızın yanında yer almak istedik.  Babalar bizim en değerli varlıklarımız. Bizi hayata hazırlamakta, babalarımızın katkısı çok büyük. Baba, cesaretin ve dürüstlüğün sembolüdür. Ailenin temel direği olan baba, evlat için ise sırtını dayadığı bir dağdır. Babaların istediği tek şey evlatlarına iyi bir gelecek hazırlamak, onları vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmektir” dedi.

Babalar Günü nedeniyle düzenlenen eğlencede, Sabri Çengel’in şarkılarıyla eğlenen Huzurevi sakinleri, Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti.

 

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MİLLETVEKİLİ ÜN, 10 KASIM TÖRENLERİNDE ÖZGÜR ÖZEL’İN YANINDA
MİLLETVEKİLİ ÜN, 10 KASIM TÖRENLERİNDE ÖZGÜR ÖZEL’İN YANINDA
ETKİNLİKLERİN İPTAL EDİLMESİ ULUSUMUZU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞTIR
ETKİNLİKLERİN İPTAL EDİLMESİ ULUSUMUZU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞTIR
TARIM DAHA FAZLA DESTEKLENMELİ
TARIM DAHA FAZLA DESTEKLENMELİ
SEÇİMLERDE ÖRGÜTÜN GÖRÜŞLERİ MUTLAKA DEĞERLENDİRİLECEK
SEÇİMLERDE ÖRGÜTÜN GÖRÜŞLERİ MUTLAKA DEĞERLENDİRİLECEK
ilan.gov.tr
Son Haberler
Mektebim Koleji'nden Türkiye Birinciliği Gururu
Mektebim Koleji'nden Türkiye Birinciliği Gururu
Kentsel Dönüşüm Ekonomiye de Can Katacak
Kentsel Dönüşüm Ekonomiye de Can Katacak
Gurbetçilerin Tatil Rotası Değişti
Gurbetçilerin Tatil Rotası Değişti
Gaytancıoğlu: Çiftçi Tarlasına Gidemiyor
Gaytancıoğlu: Çiftçi Tarlasına Gidemiyor
Balkan Pazarı'nda POS Kullanımı Yaygınlaşıyor
Balkan Pazarı'nda POS Kullanımı Yaygınlaşıyor
Abladan kardeşe doğum günü mektubu
Abladan kardeşe doğum günü mektubu

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.