Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle odada görevli kadın çalışanlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar gününün kutladı.
Kadınların toplumsal yaşamın her alanındaki eşsiz katkılarına dikkat çeken ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, kadınların hak ettiği saygıyı, eşitliği ve özgürlüğü her daim desteklemenin önemini dile getirdi.
Irmak; “Bu özel günde, hayatın her alanında iz bırakan, emek veren ve ilham olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor; kadınların gücünün, toplumsal ilerlemenin temel taşı olduğuna olan inancımızı yineleyerek, daha eşit bir dünya için birlikte el birliğiyle çalışmaya devam edeceğimizi vurguluyoruz.





