• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
17:07
Yeşil sahada tanıştılar nikah masasına oturdular
16:59
Hoşgör Lokantası açıldı
16:30
SELİMİYE CAMİİ’NDE FETİH RUHU IŞIKLA CANLANDIRILACAK
16:27
Akdemir’den Vali Sezer’e ziyaret
16:20
“Dünden Bugüne Raylı Sistemler” semineri düzenlendi
16:12
FETİH EDİRNE’DEN BAŞLIYOR
16:11
İLK GRUP'TAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ
15:56
GAZZE'DEKİ ÇOCUK ÖLÜMLERİ İNSANLIK İÇİN UTANÇTIR
15:55
Parkta yenileme çalışmaları hız kazandı
14:37
Çöp Kamyonu Sevgisi Köyün Neşesi Oldu
14:30
EDİRNE BELEDİYESİ SERALARINDA 350 BİN MEVSİMLİK ÇİÇEK ÜRETİLDİ
12:20
MASAJ SALONUNDA 7 ŞÜPHELİYE GÖZALTI
11:46
Zabıtada “Yaka kamerası” dönemi başladı
11:45
VEKİL ARACIYLA KAÇAKÇILIĞA 5 YIL HAPİS İSTENİYOR
10:32
“18 TL’NİN ALTINDAKİ FİYAT ÇİFTÇİYİ ZARARA SÜRÜKLER”
09:59
10 milyon 500 bin balık yavrusu yetiştirilmesi hedefleniyor
09:58
Huzurevi sakinleri "Kankalar Yarışıyor" etkinliğinde buluştu
09:55
Tır sürücüsü aracında ölü bulundu
09:03
Kapıkule'de 382 kilogram esrar ele geçirildi
09:01
Vatandaşların Atatürk hassasiyeti dikkat çekti
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi başladı
GÜNDEM
Yayınlanma: 15 Temmuz 2024 - 10:18

İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi başladı

GÜNDEM
15 Temmuz 2024 - 10:18
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
 İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi başladı
 Kırklareli Üniversitesinde (KLÜ) yürütülen "Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Geliştirme Mutfağı Projesi" kapsamında İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi başladı.

Kırklareli Üniversitesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağında Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünce gerçekleştirilen eğitime 24 kursiyer katıldı.

148 saat sürecek eğitimde, Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kesici, Öğretim Görevlisi Raşit Bakan, Öğretim Görevlisi Hikmet Can Çetin ve Araştırma Görevlisi Ferda Yeliz Çubuk tarafından mutfak teknikleri, sos, meze, salata hazırlama, et, su ürünleri yemekleri, beslenmenin temel ilkeleri, besin güvenliği, hijyen, iş organizasyonu ve mesleki gelişim başlıkları yer alıyor.

30 Temmuz'da sona erecek eğitimde başarılı olan 19 kursiyer Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da çeşitli otel ve restoranlarda istihdam edilecek.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Yeşil sahada tanıştılar nikah masasına oturdular
Yeşil sahada tanıştılar nikah masasına oturdular
Hoşgör Lokantası açıldı
Hoşgör Lokantası açıldı
SELİMİYE CAMİİ’NDE FETİH RUHU IŞIKLA CANLANDIRILACAK
SELİMİYE CAMİİ’NDE FETİH RUHU IŞIKLA CANLANDIRILACAK
 Akdemir’den Vali Sezer’e ziyaret
Akdemir’den Vali Sezer’e ziyaret
ilan.gov.tr
Son Haberler
Yeşil sahada tanıştılar nikah masasına oturdular
Yeşil sahada tanıştılar nikah masasına oturdular
Hoşgör Lokantası açıldı
Hoşgör Lokantası açıldı
SELİMİYE CAMİİ’NDE FETİH RUHU IŞIKLA CANLANDIRILACAK
SELİMİYE CAMİİ’NDE FETİH RUHU IŞIKLA CANLANDIRILACAK
 Akdemir’den Vali Sezer’e ziyaret
Akdemir’den Vali Sezer’e ziyaret
“Dünden Bugüne Raylı Sistemler” semineri düzenlendi
“Dünden Bugüne Raylı Sistemler” semineri düzenlendi
Kapıkule'de gurbetçi yoğunluğu yaşanıyor
Kapıkule'de gurbetçi yoğunluğu yaşanıyor

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.