• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
17:34
Balıkpazarı Caddesi’nde Asfalt Mesaisi Sürüyor
17:20
Bir Köyün Hayali Gerçek Oldu
16:48
"Kupriva" sofralarda yaşatılıyor
16:48
16 düzensiz göçmen yakalandı
16:25
Edirne İl Müftüsü Burhan Çakır Göreve Başladı
16:24
Yeşil Alanlar İçin Hummalı Çalışma
16:23
Eşini bıçakla yaralayan kadın gözaltına alındı
12:44
KEREM’DEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI
12:43
Milli Takım Seçmeleri Start Aldı
11:01
Kakava Coşkusu İçin Davul Zurna ile Davet
11:00
Eski Başkan Giyik’ten Suçlamalara Sert Yanıt
10:15
EDİRNE BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHİR LÖRRACH’TA EDİRNE’Yİ TANITTI
10:02
GENCAN: “EMEK VARSA BU ŞEHİR AYAKTA”
10:00
Ambulans ile Ticari Taksi Çarpıştı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. EĞİTİM
  3. KEMALKÖY'DE ANASINIFI AÇILIŞI
EĞİTİM
Yayınlanma: 26 Eylül 2017 - 04:52

KEMALKÖY'DE ANASINIFI AÇILIŞI

EĞİTİM
26 Eylül 2017 - 04:52
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
KEMALKÖY’DE ANASINIFI AÇILIŞI
Edirne Merkez İlçeye bağlı Kemalköy İlkokulu bünyesinde hayırsever Birtan Örnek ve Köy Öğretmenleri ile Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu’nun katkılarıyla oluşturulan anasınıfının açılışı gerçekleştirildi.

Program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ile ebediyete intikal eden şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kemalköy Anasınıfı öğrencileri hazırladıkları gösteriyi sundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, yaptığı konuşmada,“Eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi eğitim, gömleğin ilk düğmesidir ve bunun doğru iliklenmesi gerekir. Okul öncesi eğitim süresince çocuklar ilköğretime hazırlanırken, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrenirler. Okul öncesi eğitimin amacı çocuklarda öğrenmeye ilgi uyandırmak ve çocuğun var olan yeteneklerini görünür kılmaktır. Bu dönem, araştırmacılar için çocuğun yüksek öğrenme potansiyeline sahip olduğu bir dönem olarak görülmektedir. Uygun fiziksel ve sosyal çevre koşullarında ve sağlıklı etkileşim ortamında yetişen çocuklar, daha hızlı ve başarılı bir gelişim gösterirler. Eğitime yapılan her yatırım çok kıymetlidir. Eğitim olmazsa ülkemiz ve insanlarımız kalkınamaz. Gelecek nesiller sizlerin yaptığı yatırımlarla daha iyi bir noktaya geleceklerdir. Okulumuza yaptıkları katkılardan dolayı hayırsever Birtan ve Orhan Örnek’e, Köy Öğretmenleri ile Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kemalköy Muhtarı Mehmet Ersoy yaptığı konuşmada,  “Anasınıfımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayan hayırseverlerimize teşekkür ederim. Bu davranışın diğer iş adamlarını da örnek olmasını diliyorum” dedi.

Kemalköy İlkokul/Ortaokul Müdürü Sayın Aykan İşbilen,  “Okul öncesi eğitim öğrencilerimizin eğitim yaşantısında çok önemli bir yer teşkil etmektedir. Anasınıfımızın oluşturulmasında her türlü maddi ve manevi katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Anasınıfımızın köyümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Köy Öğretmenleri ile Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Sayın Bedia Özü,  derneğin kuruluş amacından bahsederek, “Yaptığımız her türlü yatırım öğrencilerimizedir. Bu anasınıfının köyünüze ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hayırsever Birtan Örnek, “Anasınıfı çocuklarımızın eğitim hayatında açılan ilk penceredir. Öğrencilerimiz bu faaliyete geçirdiğimiz anasınıfında sevgiyi, saygıyı, paylaşmayı ve arkadaşlığı öğrenecekler. Öğrencilerimiz için her türlü desteğe vermeye gayret ediyoruz. Eğitim öğretime maddi manevi anlamda desteğimizi sürdüreceğiz. Anasınıfımızda çok başarılı öğrenciler yetişeceğine inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, İl Millî Eğitim Müdürü Cırıt, katkılarından dolayı hayırsever Birtan Örnek’e ve Köy Öğretmenleri ile Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Bedia Özü’ye plaket takdim etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Cırıt, hayırseverler ve beraberindekiler açılış kurdelesini kestiler ve anasınıfını gezdiler.

Açılış, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
ÖĞRENCİLER EVLERİNDE ZİYARET EDİLİYOR
ÖĞRENCİLER EVLERİNDE ZİYARET EDİLİYOR
MİNİK ÖĞRENCİLER SOKAK HAYVANLARINA KULÜBE YAPTILAR
MİNİK ÖĞRENCİLER SOKAK HAYVANLARINA KULÜBE YAPTILAR
İLKÖĞRETİM HAFTASI AÇILIŞ PROGRAMINDA İSTİKLAL MARŞI OKUNMADI
İLKÖĞRETİM HAFTASI AÇILIŞ PROGRAMINDA İSTİKLAL MARŞI OKUNMADI
"ASKIDA OKUL KIYAFETİ" KAMPANYASI
ilan.gov.tr
Son Haberler
Balıkpazarı Caddesi’nde Asfalt Mesaisi Sürüyor
Balıkpazarı Caddesi’nde Asfalt Mesaisi Sürüyor
Bir Köyün Hayali Gerçek Oldu
Bir Köyün Hayali Gerçek Oldu
"Kupriva" sofralarda yaşatılıyor
16 düzensiz göçmen yakalandı
16 düzensiz göçmen yakalandı
Edirne İl Müftüsü Burhan Çakır Göreve Başladı
Edirne İl Müftüsü Burhan Çakır Göreve Başladı
ALKOLLÜ SÜRÜCÜYE HAPİS
ALKOLLÜ SÜRÜCÜYE HAPİS

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.