31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Adayı Filiz Gencan Akın’ın en büyük vaatlerinden biri olan kent lokantasıyla ilgili çalışmalar sürüyor. Selimiye meydanındaki bel kafelerden biri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında kent lokantası olarak açılacak.
Yerel seçimi kazanmasının ardından çalışmalara başlayan Başkan Gencan Akın, kent lokantasıyla ilgili yer belirlediği öğrenildi.
Edirne Belediye Başkanı Gencan Akın’ın kent lokantasını yapacağı yer olarak, Selimiye Meydanı'nda bir kafeyi lokantaya çeviriyor. Kent lokantasından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında açılması bekleniyor. Yeni yerde hummalı bir çalışma yürütülüyor. Edirne Belediyesi’nin vatandaşlara ve öğrencilere ucuz ve kaliteli yemek yeme şansı sunacak.
HABER: MERT SOYLU
GÜNDEM
Yayınlanma: 09 Ekim 2024 - 17:00
Kent lokantasının yeri belli oldu
GÜNDEM
09 Ekim 2024 - 17:00
İlginizi Çekebilir





