Uzunköprü’den 31 Mart Yerel seçimlerinde İYİ Partiden belediye başkanı adayı olarak seçimi kazanan Başkan Ediz Martin, istifa ederek CHP’ye geçmesi bekleniyor.
Bugün CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Özgür Özel’le bir araya geleceği ifade edilen Başkan Martin’in, birkaç gün içerisinde gençlik kollar başkanlığı yaptığı baba ocağı olarak gördüğü CHP’ye geri döneceği alınan bilgiler arasında.
23 Temmuz Salı günü (yarın) CHP grup toplantısında Genel Başkan Özgür Özel tarafından yakasına parti rozeti takılması beklenen Başkan Martin’in, bu kararını bir kaç gün önce İyi Parti'nin Uzunköprü kanadına da bildirdiği öğrenildi. Martin İYİ Parti’den istifa ederek CHP’ye geçmesinin ardından Uzunköprü Belediyesi yeniden Cumhuriyet Halk Partili başkan yönetimine geçmiş olacak.
GÜNDEM
Yayınlanma: 22 Temmuz 2024 - 15:27
Güncelleme: 22 Temmuz 2024 - 15:52
MARTİN CHP'YE Mİ GEÇİYOR
GÜNDEM
22 Temmuz 2024 - 15:27
Güncelleme: 22 Temmuz 2024 - 15:52
İlginizi Çekebilir





