Belediye Başkanı Okula Konuk Oldu
Uzunköprü Şehsuvarbey İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Ada, sınıf başkanlığına aday olduğu süreçte arkadaşlarına verdiği sözü yerine getirdi. Ada, seçim sürecinde sınıf arkadaşlarına okula Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’i getireceğini vaat etmişti.
Sınıf başkan adayı Ada’nın bu samimi vaadi kısa sürede gerçeğe dönüştü. Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, Şehsuvarbey İlkokulu’nu ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Martin, onların sorularını yanıtladı ve okulda keyifli anlar yaşandı.
Ziyaret, öğrenciler ve öğretmenler tarafından büyük ilgiyle karşılanırken, Ada’nın verdiği sözü tutması takdir topladı. Minik bir öğrencinin demokrasi bilinciyle çıktığı yolda vaadini gerçekleştirmesi, hem arkadaşlarına hem de büyüklerine örnek oldu. HABER MERKEZİ
GÜNDEM
Yayınlanma: 19 Aralık 2025 - 14:16
Minik Ada'nın Vaadi Gerçek Oldu
GÜNDEM
19 Aralık 2025 - 14:16
İlginizi Çekebilir





