2022/2023 eğitim öğretim yılı 2. Döneminin başlangıç tarihi olan 06 Şubat 2023 Pazartesi günü öncesinde Edirne Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin başkanlığında, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla, Trafik Tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.
Edirne Milli Eğitim Arda Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, eğitim öğretim yılı 2. döneminin başlaması ile birlikte oluşacak trafik yoğunluğuna karşı alınacak tedbirler, okul önlerinle yaşanacak trafik yoğunluğuna karşı alınacak tedbirler ile okul servis araçlarının denetlenmesi gibi konularda alınan tedbirler ele alınıp, değerlendirildi.
OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu ve Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Artırılmasına Yönelik İş Birliği Protokolü'nün ele alındığı toplantıda, okul önü ve çevresinde eğitim öğretimi riske edecek, öğrencilerin güvenliğini tehdit edebilecek olası tüm olumsuzluklara karşı alınan tedbirler görüşüldü.









