Özlem Becan CHP Edirne İl Başkanlığı görevini devraldı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından geçtiğimiz hafta Edirne İl Başkanlığı görevine atanan Özlem Becan, parti binasında düzenlenen devir teslim töreniyle görevini resmen devraldı.
Becan'ın parti binasına geleceğinin duyurulmasının ardından eski yönetimden iki kişi, partiye ait hesaplar ve resmi evrakları yeni il başkanına teslim etti. Devir teslim işlemlerinin tamamlanmasının ardından Özlem Becan, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.
Önceki yönetime teşekkür eden Becan, devir teslim sürecinin suhuletle tamamlanmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, "Öncelikle önceki yönetici arkadaşlarıma, il başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir devir teslim gerçekleştirdik. İldeki evraklarımızı teslim aldık. İzleyen günlerde zaten süreci basın mensubu arkadaşlarımızla paylaşacağız. Ama Edirne'de olmamızın farkını da gösterdik. Suhuletle devralmış olmak bizi de memnun ediyor. Teşekkür ediyorum. Bu süreç işleyecek. İzleyen günlerde, izleyen haftalarda yönetim kurulu üyelerimizle beraber size daha detaylı bilgi vereceğiz." dedi.
HABER:MERT SOYLU





