Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler, üniversitenin Bolca Ana yemekhanesinde öğrencilerle birlikte aynı masada yemek yiyerek talep ve beklentilerini dinledi.
Trakya Üniversitesi Bolca Ana Yemekhanesinde öğrencilere sunulan yemek hizmetini yerinde görüp tadarak incelemek için yemek sırasına geçen Rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler, yemeğini alıp öğrencilerle birlikte aynı masada oturup hem yemek yedi hemde sohbet ederek talep ve önerileri yerinde dinledi.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler “Öğrencilerimize sunulan yemek hizmetlerini yerinde görmek için öğlen yemeğimizi Bolca Ana Yemekhanemizde öğrencilerimizle birlikte yedik. Hem onlarla masamızı paylaştık, hem de talep ve beklentilerini öğrenme fırsatı bulduk”dedi. HABER:SEVDA GÜZEY





