SAR Gayrimenkul işletme sahibi Erhan Sar, Edirne’nin öncü firmalarından SAR Site Yönetimi olarak dikkat çeken bir kampanyaya imza attıklarını açıkladı.
Sar, KDV dahil site yönetimi ücretlerinin daire başı 200 TL olarak belirlendiğini ifade ederek, kampanyanın Edirneliler için önemli bir fırsat sunduğunu söyledi.
DAİRE VE BİRİM BAŞI ÜCRETLERİ 200 TL OLARAK BELİRLENDİ
Kampanya kapsamında; site temizliği, su deposu temizliği ve şeffaf aidat takibi hizmetlerinin tamamının sunulduğunu belirten Sar, “Edirneliler için çalışan bir firmayız. Bizim işimiz Edirne’ye hizmet etmek.” dedi.
Site yönetimi toplantılarının da modern ve konforlu bir ortamda gerçekleştirildiğini vurgulayan Erhan Sar, toplantıların 100 metrekarelik geniş ve ferah toplantı odasında yapıldığını sözlerine ekledi. HABER:SEVDA GÜZEY
GÜNDEM
Yayınlanma: 12 Şubat 2026 - 15:04
SAR'dan Edirnelilere Büyük Kampanya
GÜNDEM
12 Şubat 2026 - 15:04
İlginizi Çekebilir





