Geçtiğimiz ay Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanlığı görevine seçilen Harun Özen’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Şenol, EDESOB Başkanlığı görevine gelmesi dolayısıyla Harun Özen’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Gerçekleştirilen ziyarete Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Okan Mano, Edirne İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Tezcan Liznak ve gazetemiz muhabiri Mert Soylu da katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede esnaf ve sanatkarların sorunları, Edirne’deki ekonomik gelişmeler ve oda çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Harun Özen, nazik ziyaretlerinden dolayı Mehmet Şenol ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasının ardından sona erdi. HABER:CANAN KAYA





