Edirne’de 4 Aralık 2025’te Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’nın ikinci katından düşerek yaşamını yitiren 35 yaşındaki Selda Özkan İlte için sosyal medyada sürdürülen anma kampanyası, eşi Serdar İlte’nin paylaştığı duygu dolu sözlerle yeniden dikkat çekti.
Kurucuları arasında bulunduğu Butik Okur Kitap Kulübü tarafından başlatılan kampanyada, hem kitap okumaya büyük ilgi duyan hem de geçmişte avukat olarak görev yapan Selda Özkan İlte’nin adının Edirne İl Halk Kütüphanesi’nde bir okuma odasında yaşatılması isteniyor. Edirne Valiliği’ne yöneltilen bu talep kısa sürede geniş bir destek alırken, gelişme Selda Özkan İlte’nin eşi Serdar İlte’yi de derinden duygulandırdı.
Serdar İlte paylışımında “Canım eşim sevdiceğim hayat arkadaşım için Allah’ın benden çok sevip, cennetine gitmesinden sonra onunla geçirdiğim güzel günleri anımsamaktan başka kelimelerin anlamsız kaldığı zamanda ilk defa yazıyorum. Bu yorum beni o kadar sevindirdi ki, o kütüphanenin önünden her geçtiğimizde “Bitanem burasının bitmesini çok istiyorum. Her zaman gelip kitap okuyacağım.” diyordu. Kitap okumayı çok seven, yaşına rağmen ders çalışmaya hala aşık biriydi benim yol arkadaşım. Onun bana tabiri ile sevdiceğim. Olursa o çok mutlu olur, oluruz. Mekanın cennet inşallah gül bahçem…” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ
GÜNDEM
Yayınlanma: 09 Aralık 2025 - 14:41
Serdar İlte'den Duygulandıran Paylaşım
GÜNDEM
09 Aralık 2025 - 14:41
İlginizi Çekebilir





