Serhad Birlik Şoförlerine “Öfke Kontrolü” Eğitimi
Vatandaşlara daha güvenli ve saygılı bir hizmet sunulabilmesi için şoförlere “Öfke Kontrolü” eğitimi verildi.
Eğitimle ilgili açıklama yapan Serhad Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Dilci, şu ifadeleri kullandı.
“Şoförlerimizin halkımıza daha güvenli, saygılı ve kaliteli hizmet sunabilmesi amacıyla, personelimiz Uzman Sosyolog Nazmiye Künteci Gezmen tarafından ‘Öfke Kontrolü’ eğitimi gerçekleştirildi.
Edirne’de toplu ulaşımın daha huzurlu ve bilinçli bir yapıya kavuşması için düzenlenen bu eğitim, şoförlerimizin yolcu ilişkilerinde daha sağduyulu ve dengeli bir yaklaşım sergilemesini hedeflemektedir.
Serhad Birlik olarak insan odaklı hizmet anlayışını önemsiyor, şehir içi ulaşımda güven, huzur ve kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Katkılarından dolayı Edirne Belediye Başkanımız Sayın Av. Filiz Gencan Akın’a ve özveriyle görev yapan tüm şoförlerimize teşekkür ederiz.”
GÜNDEM
Yayınlanma: 02 Eylül 2025 - 09:08
Serhad Birlik Şoförlerine "Öfke Kontrolü" Eğitimi
GÜNDEM
02 Eylül 2025 - 09:08
İlginizi Çekebilir





