• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
16:40
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları devam ediyor
16:26
Şenol’a 64. Yıl Tebrikleri Devam Ediyor
16:11
Harun Özen Mazbatasını Aldı
16:06
Uluslararası çeltik çalıştayı başladı
15:57
Yediemin otoparkından kamyon çaldığı iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı
15:43
Devrilen panelvanın sürücüsü yaralandı
15:20
Edirne’de Sanat Dolu Akşam
15:09
Lalapaşa’da Kakava ve Hıdırellez Coşkusu Geceye Damga Vurdu
15:09
Lalapaşa’da Kakava ve Hıdırellez Coşkusu Geceye Damga Vurdu
15:00
"Yurdumun Bilim Köşesi" şenliği düzenlendi
14:35
EMEKLİLERE DİJİTAL DOLANDIRICILIK UYARISI VE EĞİTİM PROGRAMI
14:28
Tunca’da Sular Çekildi, Kum Adacıkları Ortaya Çıktı
14:18
Edirne Ulak Gazetesi’nden 64. Yıla Ziyaret
14:04
İra Gayrimenkul’den Edirne Gazetesi’ne 64. Yıl Ziyareti
12:29
Huisinga'dan Gencan’a ziyaret
11:46
İpsala Ovası’nda Çeltik Ekim Dönemi Başladı
11:37
Mandadere Mesire Alanı Yeniden Hizmete Girdi
11:06
TÜİK’ten 100. Yıla Özel Ziyaret
11:02
Halk Kafe Açılışa Gün Sayıyor
10:53
Devlet Hastanesi’nde Peyzaj Çalışmaları Sürüyor
10:36
Bariyere ve direğe çarpan tırın sürücüsü yaralandı
10:28
EDİRNE'DE TENİSTE TARİHİ BAŞARI
10:22
DİLEKLER TUNCA NEHRİ İLE BULUŞTU
09:37
Küçükbaş hayvanlar aşılanıyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. SP'NİN ADAYI TEZCAN KARAKÜTÜK OLDU
GÜNDEM
Yayınlanma: 27 Ocak 2024 - 00:16

SP'NİN ADAYI TEZCAN KARAKÜTÜK OLDU

GÜNDEM
27 Ocak 2024 - 00:16
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
SP’NİN ADAYI TEZCAN KARAKÜTÜK OLDU

Saadet Partisi (SP) Edirne İl Başkanlığı, Edirne’de bulunan bir işletmede partililerle buluşmasında Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ın katımıyla İl ve İlçe belediye başkan adayları tanıtıldı.

Saadet Partisi’nin (SP) Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük oldu. Saadet Partisi’nin dün düzenlediği aday tanıtım toplantısına SP Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan da katıldı.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Edirne’de partisinin Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda önemli konuşmalar gerçekleştirdi.

94 RUHU TEMSİLCİSİ SAADET PARTİSİ’DİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçimleri için “94 ruhuna geri döneceğiz” sözleri için, “O ruh, çağırmakla gelmez. O ruhu siz çoktan kaybettiniz. 94 ruhunun temsilcileri bugün Saadet Partisi olduğunu ifade eden Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, “94 ruhunun temsilcileri bugün Saadet Partisi’nin Belediye Başkan Adayı olarak seçmenin huzuruna çıkacaklar. Yerel seçimlerde Milli Görüş prensiplerini insanlarımızla paylaşıp, bu seçimlerde en güzel neticeyi alma yolunda gayret gösterecekler. Her seçim mühim ama bugün tarihimiz için, insanlık için, 31 Mart’ta yapılacak olan seçim en büyük seçim olarak karşımızda bekliyor. Yerel seçimler, genel seçimlerin bir nevi provası niteliğinde olan seçimlerdir. Ama Milli Görüş hareketinin geçmişine baktığımızda yerel seçimler her zaman için bir sıçrama tahtası olmuş, Türkiye genelinde Milli Görüş siyasetinin hakim olabilmesi için önemli bir hamle imkanı doğurmuştur. Yerel seçimlerde yerel gündem konuşmak insanların en doğal hakkı olsa gerek ama maalesef gerek meclisteki formatta, gerek siyasette, iktidar temsilcilerinin takip ettikleri formata baktığımızda yerel konulardan çok alakasız konular konuşulduğu bir seçim sürecine hep beraber giriyoruz. ktidarın temsilcisi çok rahat bir şekilde meclis kürsüsüne çıkıp 2053, 2071 hedeflerinden bahsediyor. 2012’de Edirne’ye geldiğinizde 2023 hedeflerinizi Edirneli hemşerilerimizle, vatandaşlarımızla paylaştınız. 2023’te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına gireceğiz dediniz. Bugün biz 17’nci sırada zar zor tutunabiliyoruz. 2024’e girdiğimiz şu günlerde gerçekleştiremediğiniz hedefleri konuşmak yerine bizlere 2053’ten, 2071’den bahsediyorsunuz. Bir muhalefet partisi olarak buna itiraz etmek bizim en doğal hakkımız. Algıların, olguların önüne geçmesine biz müsaade etmeyeceğiz” dedi.

EDİRNE SAADET ADAYI KARAKÜTÜK, DÜRÜSTLÜK VE TOPLUMUN EN BÜYÜK İHTİYACIDIR

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, “Bu muazzam bir değer, çok büyük bir miras. Siyasetin bu denli kirlendiği bir ortamda en fazla ihtiyacımız olan şey dürüstlüktür. Dürüstlük, adalet, toplumun en büyük ihtiyacıdır. İyi yönetilen bir şehrin her türlü zorluğu aşmada başarı göstereceğine inanıyoruz. Bu başarının gösterilebilmesi için liyakat sahibi, emanet bilincinde olan erdemli yöneticilerin iş başına gelmesi gerektiğini biliyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde şehrimizin geleceğini etkileyecek önemli bir karar vereceğiz. Dolayısıyla, Saadet Partisi olarak bu seçimlerde yeni bir yönetim anlayışı teklif ediyoruz Biz şehrin bütün potansiyelini harekete geçiren, ötekileştirmeyen bir yönetim anlayışını teklif ediyoruz. Biz rant ekonomisinin yerine yerel üretim kaynaklarını harekete geçirecek bir anlayış teklif ediyoruz Biz şeffaf ve hesap verebilir bir belediyecilik anlayışını teklif ediyoruz. Biz çocuğu, genci, yaşlısı, kadını, en önemlisi de aile kurumu ile mahalle kültürünün yeniden hayatın merkezinde olduğu bir belediyecilik teklif ediyoruz. Seçime kalan 65 günde en güzel çalışmaları yapacağız. Halkımızın desteğini alacağız. Böylece yaşanabilir bir Edirne kuracağız inşallah. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Bu duygularla katılımlarınızdan dolay teşekkürlerimi sunar, seçimlerin hayırlar getirmesini temenni ederim” diye ifade etti.

İLÇE ADAYLARI BELLİ OLDU

Edirne Belediye Başkan Adayı olarak Tezcan Karakütük’ün açıklandığı toplantıda, ilçe belediye başkan adayları da tanıtıldı. Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı’nın düzenlediği tanıtım toplantısında Keşan’ın Beğendik Belediye Başkan adayı Güngör İleri, Süloğlu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Es, Lalapaşa Belediye Başkan Adayı Ersin Pilafçı, Havsa Belediye Başkan Adayı Kemal Durkaya, Meriç Belediye Başkan Adayı Arif Güngör, Enez Belediye Başkan Adayı Serkan İşcan, Keşan Belediye Başkan Adayı Ahmet Köseler olarak açıklandı.

HABER: MERT SOYLU

 

 

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları devam ediyor
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları devam ediyor
Şenol’a 64. Yıl Tebrikleri Devam Ediyor
Şenol’a 64. Yıl Tebrikleri Devam Ediyor
Harun Özen Mazbatasını Aldı
Harun Özen Mazbatasını Aldı
Uluslararası çeltik çalıştayı başladı
Uluslararası çeltik çalıştayı başladı
ilan.gov.tr
Son Haberler
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları devam ediyor
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları devam ediyor
Şenol’a 64. Yıl Tebrikleri Devam Ediyor
Şenol’a 64. Yıl Tebrikleri Devam Ediyor
Harun Özen Mazbatasını Aldı
Harun Özen Mazbatasını Aldı
Uluslararası çeltik çalıştayı başladı
Uluslararası çeltik çalıştayı başladı
Yediemin otoparkından kamyon çaldığı iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı
Yediemin otoparkından kamyon çaldığı iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı
SPOR VE SANATLA DEVAMSIZLIK YAPAN ÖĞRENCİLER OKULA KAZANDIRILDI
SPOR VE SANATLA DEVAMSIZLIK YAPAN ÖĞRENCİLER OKULA KAZANDIRILDI

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.