• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
17:01
Özge hemşireye duygusal veda
15:27
FETÖ şüphelileri yakalandı
15:22
Otelde ağır yaralı bulundu
15:03
1 kişi hayatını kaybetti
14:31
Edirnespor'a talip çıkan olmadı
14:28
BABA OĞUL YARALANDI
14:21
EDİRNE LGS’DE 22’NCİ SIRADA
13:59
Genç Hemşire Nöbette Hayatını Kaybetti
13:48
Akça vefatının yıl dönümünde anıldı
12:24
15 Temmuz dolayısıyla şehitlikler ziyaret edildi
12:24
“15 TEMMUZ, BİR MİLLETİN YENİDEN ŞAHLANIŞIDIR”
12:11
ÜSTÜ ÇİFTLİK, ALTI KAÇAK FABRİKA
11:46
Edirne’de Asansör Faciası
11:11
HASKÖY TURNUVAYA RENK KATTI
10:15
Edirnespor’un Kader Günü
10:01
YAZGAN'DAN GÜMRÜK SIFIRLAMASINA TEPKİ
09:04
2 bin 500 dekar alan zarar gördü
09:00
Wushu Kung Fu Şampiyonası sona erdi
08:59
Vali Yunus Sezer şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SPOR
  3. SPOR KOMPLEKSİ TÖRENLE AÇILDI
SPOR
Yayınlanma: 19 Haziran 2021 - 09:26

SPOR KOMPLEKSİ TÖRENLE AÇILDI

SPOR
19 Haziran 2021 - 09:26
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
SPOR KOMPLEKSİ TÖRENLE AÇILDI
Uzunköprü ilçesinde huzurevinde kalan hayırsever Orhan Çetin'in de katkı sunduğu TEV Orhan Çetin Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, düzenlenen törenle açıldı.
Vali Ekrem Canalp, törende yaptığı konuşmada her yaştan insanın yüzme öğrenebileceğini söyledi. Çocukların küçük yaşlarda yüzme öğrenmesi için çaba harcadıklarını belirten Canalp, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi çerçevesinde Edirne'deki yüzme havuzuna en ücra köylerdeki çocuklarımızı okul servis araçlarıyla getirip yüzme öğretiyoruz. Sporu sadece il ve ilçe merkezindeki çocuklara sunmak değil bizim amacımız, en ücra köyümüzdeki çocuğumuzun da il ve ilçe merkezindeki evladımız kadar yüzme bilmeye ve yüzme havuzunu kullanmaya hakkı var." diye konuştu.
Canalp, servislerle havuza getirilen 8 bin 800 çocuğa yüzme öğretildiğini anlattı. Hem profesyonel hem de örgün spora yönelik birçok çalışma yaptıklarını aktaran Canalp, merkez, ilçe ve köylerde toplam 750 çocuk oyun parkı ile yetişkinlere yönelik 650 açık alan kondisyon aleti hizmete sunduklarını ifade etti.
"2023'TE HEDEF 1 MİLYON KİŞİNİN YÜZME ÖĞRENMESİ"
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal da "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi"ni başlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali Canalp ve hayırsever Orhan Çetin'in havuzun tamamlanmasına katkıda bulunduğunu dile getiren Aksal, "Hayırseverimizin maddi ve manevi katkıları bizim için çok önemlidir. Kendisine sağlık diliyorum. Bugün aramızda değil ama en kısa sürede kendisi de buraya gelir. Herkesin birliğiyle bu güzel kompleks ortaya çıktı. Gençlerimizin, çocuklarımızın spora, yüzmeye eğilmelerini çok önemsiyoruz." dedi. Aksal, 2023'te hedefin 1 milyon kişinin yüzme öğrenmesi olduğunu vurguladı.
CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu da sporun barış ve kardeşlik duygusu taşıdığını söyledi. Sporla insanların birbirini daha çok sevdiğine dikkati çeken Gaytancıoğlu, havuzun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, tesisin özellikleri hakkında bilgi verdi. Açılışın ardından havuzu inceleyen Vali Canalp, burada bir öğrenciyle masa tenisi oynadı. Milletvekili Gaytancıoğlu da bilardo masasında atış yaptı. Havuzun açılışı dolayısıyla sembolik yarış da düzenlendi.
Törene, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, AK Parti İl Başkanı Belgin İba, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, İl Genel Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 
2021/06/2021-06-19-09-27-49.jpg
2021/06/2021-06-19-09-27-52.jpg
2021/06/2021-06-19-09-27-55.jpg
2021/06/2021-06-19-09-27-56.jpg
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Down sendromlu sporcuların motivasyon kaynağı oluyor
Down sendromlu sporcuların motivasyon kaynağı oluyor
11 yaşındaki yelkenci Rüzgar Uzel'in hedefi milli takım
11 yaşındaki yelkenci Rüzgar Uzel'in hedefi milli takım
Edirnespor'un son şansı
Edirnespor'un son şansı
Uzunköprü'de zorlu maç
Uzunköprü'de zorlu maç
ilan.gov.tr
Son Haberler
Özge hemşireye duygusal veda
Özge hemşireye duygusal veda
 FETÖ şüphelileri yakalandı
FETÖ şüphelileri yakalandı
 Otelde ağır yaralı bulundu
Otelde ağır yaralı bulundu
1 kişi hayatını kaybetti
1 kişi hayatını kaybetti
Edirnespor'a talip çıkan olmadı
Edirnespor'a talip çıkan olmadı
İTALYAN KİLİSESİ "MİMARLIK FAKÜLTESİ" OLARAK HİZMET VERECEK
İTALYAN KİLİSESİ "MİMARLIK FAKÜLTESİ" OLARAK HİZMET VERECEK

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.