Altınyazı Karasaz Sulama Kooperatifi’nde olağan genel kurul bugün Sultanköy Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda kooperatifin yeni dönemi belirlendi.
Divan Başkanlığı’na Kemal Açıkelli’nin seçilmesi ve katip üyeler ile bakanlık temsilcilerinin yerlerini almasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile program başladı. Tek gündem maddesiyle toplanan genel kurulda, üyelerin talebi üzerine seçim yapılması maddesi de gündeme eklendi.
Mevcut Başkan Alaattin Kaya, yaptığı konuşmada adaylıktan çekildiğini açıklayarak salondan alkış aldı. Başkan adayı Tanju Özgür ise Kaya’yı tebrik ederek, “Sulamayı yeniden geri kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceğim. Hayırlı olsun.” dedi.
Tek adayla gidilen seçimde açık oylama yapıldı ve Tanju Özgür başkanlığındaki yeni yönetim kurulu belirlendi.
Yeni Yönetim Kurulu (Asil): Tanju Özgür, Mehmet Direk, İzzet Düzgün, Fatih Çevik, Birol Onaran
Yönetim Kurulu (Yedek): Murat Filiz, Tugay Gürel, Mehmet Gürakın, Ozan Tuna, İsmail Tokgöz
Denetim Kurulu (Asil): Türker Tunalı, Levent Saygı, İlhan Akgün
Denetim Kurulu (Yedek): Özcan Odabaşı, Bekir Eren Tuna, Alpay Kuzu
Üst Birlik Temsilcileri: Tanju Özgür, Özcan Kayalı, Müjdat Kurt, Ramadan Kumtepe, Oğuz Atay
Yeni yönetimin önümüzdeki günlerde görev dağılımını yaparak çalışmalarına başlaması bekleniyor. HABER MERKEZİ
GÜNDEM
Yayınlanma: 01 Mart 2026 - 13:37
Tanju Özgür Başkan Oldu
GÜNDEM
01 Mart 2026 - 13:37
İlginizi Çekebilir





