• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
09:24
GSS Edirne’den Yoğun Bakım ve Otopark Çağrısı
09:23
Lavanta Şenliği başladı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. 'Ülkemizin refahı için uğraşıyoruz'
SİYASET
Yayınlanma: 01 Eylül 2016 - 08:31

'Ülkemizin refahı için uğraşıyoruz'

Saadet Partisi Kırklareli istişare toplantısında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, “40 yıldır ülkemizin refahı, insanlarımızın huzuru ve barışı için çaba sarf ediyoruz. Ortaya koyduğumuz ilkeler her zaman geçerliliğini korumaktadır” dedi.

SİYASET
01 Eylül 2016 - 08:31
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
‘Ülkemizin refahı için uğraşıyoruz’
Saadet Partisi Kırklareli istişare toplantısı hafta sonu il merkezinde gerçekleştirildi.

İstişare toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Kırklareli İl Müfettişi Güner Aydın, Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, Kırklareli İlçe Başkanları ile Başkanlık Divanı Üyeleri katıldı.

Kırklareli’nin Kongre süreci Teşkilatlanma çalışmaları ile ilgili konuların görüşüldüğü istişare toplantısında konuşan Kırklareli il Müfettişi Güner Aydın, “Halkımızın partimize olan teveccühü her geçen gün artmaktadır. Yaşanan son gelişmeler Saadet Partisi’nin sunduğu reçetelerin ne kadar yerinde olduğunu göstermekte ve ülkemizin Saadet Partisi’ne olan ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Onun için insanlarımız Partimize yönelmektedir. Geçtiğimiz aylarda ard, arda Pınarhisar, Vize, Babaeski kongrelerimizi yaptık. Önümüzdeki günlerde de diğer ilçelerimizin kongrelerini gerçekleştireceğiz. Hedefimiz, Kırklareli’mizi Saadet’in kalesi yapmaktır” dedi.

İlçe başkanlarının sunumlarından ve yapılan istişarelerden sonra bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş,

“Biz, Saadet Partisi olarak insanlığın iyiliği için yola çıkmış bir teşkilatız. 40 yıldır ülkemizin refahı, insanlarımızın huzuru ve barışı için çaba sarf ediyoruz. Ortaya koyduğumuz ilkeler her zaman geçerliliğini korumaktadır” dedi.

Şahsiyetli dış politikanın en önemli sloganlarımızdan biri olduğuna vurgu yapan İriş, “Biz ABD ile İsrail ile AB ile stratejik ortak olmak istemiyoruz. Sovyetler Birliği dağıldıktan sonra NATO düşman hedefine İslam dünyasını koymuştur. Onun için NATO üyesi olmamızın bir anlamı kalmamıştır. Bundan böyle NATO ittifakı içinde bulunmak istemiyoruz. Avrupa Birliğine kuyruk olmak da istemiyoruz. Biz bin yıllık şanlı bir medeniyetin insanlarıyız. Aslımıza dönmek, İslam Birliğini kurmak istiyoruz. Biz, müstemleke tipi kalkınma değil, kendi gücümüzle ağır sanayi kurmak istiyoruz. Yaygın kalkınmayı gerçekleştirmek için yola çıktık. Her vatandaşımız bulunduğu yerde şehirde, kasabada karnını doyursun istiyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmasının devamında ise söylediklerinin hayal olmadığına vurgu yapan Mustafa İriş, “Biz ne zaman iktidara ortak olmuşsak bu söylediğimiz hizmetleri yaptık. Kırklareli’mizdeki Ziraat Aletleri Fabrikasını biz kurduk. Türkiye’mizin doğusunda batısında, kuzeyinde güneyinde Milli Görüş Partilerinin yaptığı hizmetler saymakla bitmez. Onun için ülkemizin bütün illerinde olduğu gibi Kırklareli’mizde de Saadet bayrağını en yükseklere çekmeye mecburuz. Teşkilatlarımızdaki noksanları tamamlayarak mesajımızı herkese ulaştıracağız. Yaşanabilir şehirleri, kasabaları, köyleri ve yeniden Büyük Türkiye’yi kuracağız” açıklamasını yaptı.

 

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MİLLETVEKİLİ ÜN, 10 KASIM TÖRENLERİNDE ÖZGÜR ÖZEL’İN YANINDA
MİLLETVEKİLİ ÜN, 10 KASIM TÖRENLERİNDE ÖZGÜR ÖZEL’İN YANINDA
ETKİNLİKLERİN İPTAL EDİLMESİ ULUSUMUZU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞTIR
ETKİNLİKLERİN İPTAL EDİLMESİ ULUSUMUZU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞTIR
TARIM DAHA FAZLA DESTEKLENMELİ
TARIM DAHA FAZLA DESTEKLENMELİ
SEÇİMLERDE ÖRGÜTÜN GÖRÜŞLERİ MUTLAKA DEĞERLENDİRİLECEK
SEÇİMLERDE ÖRGÜTÜN GÖRÜŞLERİ MUTLAKA DEĞERLENDİRİLECEK
ilan.gov.tr
Son Haberler
GSS Edirne’den Yoğun Bakım ve Otopark Çağrısı
GSS Edirne’den Yoğun Bakım ve Otopark Çağrısı
Lavanta Şenliği başladı
Lavanta Şenliği başladı
Tarım arazilerine yayılan yangın söndürüldü
Tarım arazilerine yayılan yangın söndürüldü
Kosova Heyetinden EDESOB’a Ziyaret
Kosova Heyetinden EDESOB’a Ziyaret
Sahil köyü renklendi
Sahil köyü renklendi
Zafer coşkusu Edirne’de yaşandı
Zafer coşkusu Edirne’de yaşandı

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.