• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
17:10
40 Yaş Altına Faizsiz Konut Finansmanı Teklifi TBMM Gündeminde
17:04
Köse’den Proje Kapsamında Üretici Ziyareti
16:56
Dechev, Sezer’i Ziyaret Etti
16:50
Köse, Korucu Köyü’nde Üreticilerle Buluştu
16:40
Rezervasyonlar Yüzde 60 Geriledi, Maliyet Baskısı Artıyor
16:18
Gencan’a Türk-İş ve Tes-İş’ten Ziyaret
16:13
Balkan Pazarı İkinci Başvuru Süreci Başladı
16:06
Tarımda Destekler Sahaya Yansıyor
16:04
İŞKUR'dan 187,4 milyon liralık hibe desteği
15:53
13 Bin TL’lik Çocuk Desteği Başladı
15:30
63 Yıldır Değişmeyen Tat
14:44
Afet Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi
13:37
Toplum Sağlığı Aşıyla Güçlü
13:25
Edirne Belediyesi Personeline İlk Yardım Eğitimi Verildi
13:25
Hazine Arazileri Üretime Kazandırılıyor
12:35
Gürlek’ten Sezer’e Ziyaret
12:29
Mayıs Ayı Kültür ve Sanatla Dolu Geçecek
12:27
Balkanlı “Bu atama neden Edirne’ye yapılmıştır?”
12:05
Deneme seferleri başladı
11:51
VETERİNER HEKİMLER TEKİRDAĞ’DA BULUŞTU
10:42
Kadınlara Özel Şalvar Gecesi ve Hıdırellez Coşkusu Düzenlenecek
10:34
AK Parti Edirne Teşkilatından Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı
10:17
İba, Edirne’mizin en büyük gücü kardeşliktir
10:10
"Türk Bahar Festivali" düzenlendi
10:06
Tarım arazilerinde hasar tespit çalışmaları tamamlandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SPOR
  3. Üner: 'İddialar gerçeği yansıtmıyor'
SPOR
Yayınlanma: 26 Ocak 2017 - 06:43

Üner: 'İddialar gerçeği yansıtmıyor'

Edirnespor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner, 22 Ocak 2017 Pazar Günü, Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda Çorluspor 1947 ile Edirnespor arasında gerçekleştirilen maçta çıkan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, basında yer alan ve Edirnespor yönetimini ile taraftarlarını suçlayan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

SPOR
26 Ocak 2017 - 06:43
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Üner: ‘İddialar gerçeği yansıtmıyor’
Olayların, maçtan bir gün önce Edirnespor oyuncularını taşıyan takım otobüsünün boyanarak zarar verilmesiyle başladığını ifade eden Üner, maçın olduğu tarih 22 Ocak Pazar Günü sabah saatlerinde, taraftarları taşıyan otobüsün Edirne’den Çorlu’ya doğru yola çıktığını söyledi.

Taraftarların bulunduğu otobüsün Çorlu girişinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu belirten Üner, polis ekipleri tarafından hem otobüste hem de taraftarların üzerinde gerekli aramaların yapıldığını,  burada yapılan aramanın ardından otobüsün, hiçbir noktada durmadan polis korteji eşliğinde maçın yapılacağı Çorlu General Basri Saran Stadyumu’na doğru hareket ettiğini söyledi.

Edirnespor yönetimi olarak Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan ile birlikte protokol tribününde yer aldıklarını anlatan Üner,  “İlk yarının 1-0 Edirnespor’un üstünlüğü ile tamamlamasının ardından soyunma odasına gittim. Başkan Yardımcımız Hakan İşcan, protokol tribünde kaldı. İkinci yarı başlamadan hemen önce protokol tribününe gelirken, tanımadığım bir şahıs önümü kesti. Benim yanıma gelmeden önce de yönetici arkadaşlarıma ‘Başkan beye bir çift sözüm var. Lütfen müdahale etmeyin’ demiş. Daha sonra beni tehdit ederek, ‘Burada oturacaksın, yerinden kalkmayacaksın’ diye konuşarak, küfür etti. Ben olayları yatıştırmak adına, o şahsı alttan aldım ve protokol tribündeki yerimi aldım” dedi.

“SÖZLÜ VE FİZİKSEL ŞİDDETE MARUZ KALDIK”

Söz konusu şahısın küfürlere ve hakaretlere devam ettiğini ifade eden Üner, “ ‘Arkadaşlar yeter lütfen susalım’ diye tepki gösterdim. Protokol tribününde bulunan bir kişi yanıma gelerek, şiddetli bir şekilde yumruk attı. Ben daha sonra oradan uzaklaştırıldım. Başkan Yardımcımız Hakan İşcan, olayları yatıştırmak adına orada kaldı. Ancak Hakan İşcan’ın olayları yatıştırmak adına gösterdiği tüm çabalar da sonuç vermedi, protokol tribününde yer alan kişiler tarafından sözlü ve fiziksel şiddete maruz kaldı” diye konuştu.

Vicdanı olan, dürüst, namuslu, ahlaklı olan herkes objektif bir değerlendirme yaptığında, görüntülerde de çok açık bir şekilde belli olduğu gibi olayların çıkmasında bir ilgimiz olmadığını söyleyecektir.

 

PROTOKOL TRİBÜNÜNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ YOKTU

Protokol tribününde herhangi bir güvenlik önleminin alınmadığına dikkat çeken Üner, “Bulunduğumuz tribünde polis memuru dahi görevlendirilmemişti. Olayları yatıştırmak için Belediye Başkan Yardımcımız Hakan İşcan ile birlikte büyük çaba harcadık ancak verdiğimiz çabalar sonuç vermedi. Yaşanan olaylar kameralara çok açık ve net yansımasına rağmen basında saldıran taraf olarak gösterilerek, kamuoyunun önünde suçlu duruma düşürülmek istendik” dedi.

 

 

“HİÇBİR YÖNETİCİ GÖZALTINA ALINMADI”

Basına yansıyan olaylarda Edirnespor yönetiminin gözaltına aldığı gibi iddialarında yer aldığını belirten Üner, “Edirnespor yönetiminden ve taraftarlarından hiç kimse gözaltına alınmadı. Karakola dahi götürülmedi.  Çorluspor yönetimi ve taraftarları tarafından daha fazla saldırıya maruz kalmamamız için güvenlik amacıyla emniyet ekipleri eşliğinde stadyum dışına çıktık” dedi.

                “MOTİVASYONUMUZ DÜŞTÜ, KAZANMAMIZ GEREKEN MAÇI KAYBETTİK”

                Maçın ilk dakikasında itibaren Edirnespor’un maçta üstünlük kuran taraf olduğuna dikkat çeken Üner, “İlk yarıyı 1-0 önde tamamladık. Ancak ikinci yarıda yaşadığımız bu olaylar takımımızın motivasyonunu düşürdü. Büyük bir baskı altında oyuna devam eden takımımız, maçı 2-1 kaybetti. Kazanmamız gereken maçı maalesef kaybettik.  Üstelik taraflı habercilikle kamuoyunun gözü önünde suçlu duruma düşürülmek istendik” şeklinde konuştu.

 

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Edirnespor Profesyonel Lige Veda Ediyor
Edirnespor Profesyonel Lige Veda Ediyor
Genç Edirnespor'dan Kritik Puan
Genç Edirnespor'dan Kritik Puan
Edirne 1922'den Lig Provası
Edirne 1922'den Lig Provası
Ata Genç Engel Tanımıyor
Ata Genç Engel Tanımıyor
ilan.gov.tr
Son Haberler
40 Yaş Altına Faizsiz Konut Finansmanı Teklifi TBMM Gündeminde
40 Yaş Altına Faizsiz Konut Finansmanı Teklifi TBMM Gündeminde
Köse’den Proje Kapsamında Üretici Ziyareti
Köse’den Proje Kapsamında Üretici Ziyareti
Dechev, Sezer’i Ziyaret Etti
Dechev, Sezer’i Ziyaret Etti
Köse, Korucu Köyü’nde Üreticilerle Buluştu
Köse, Korucu Köyü’nde Üreticilerle Buluştu
Rezervasyonlar Yüzde 60 Geriledi, Maliyet Baskısı Artıyor
Rezervasyonlar Yüzde 60 Geriledi, Maliyet Baskısı Artıyor
Kamu-Sen'e 'hayır' saldırısı
Kamu-Sen'e 'hayır' saldırısı

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.