• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
12:05
Başpehlivanlıkta Son Kırkpınar
12:04
Tarihi Hamamda Son Dokunuşlar
11:43
Keşan'da Zabıta Haftası kutlandı
11:38
TABAKOĞLU’NDAN EDİRNE BASININA SICAK MESAJ
11:12
Keşan’da WhatsApp Dolandırıcılığı!
10:43
Kamu Malına Zarar Veren Kişiler Aranıyor
10:37
Vali Sezer, Huzurevi Sakinleriyle Piknikte Buluştu
10:34
500 Kişi Yeniimaretspor İçin Buluştu
10:22
Recep Kara Güreşe veda edecek
10:16
ÇERKEZ AİLESİNDE BEBEK HEYECANI
10:12
Vefa  Edirne Açılışını Yapacaklar 
10:10
EGD’DEN TRAKYAKA GENEL SEKRETERİ MAHMUT ŞAHİN’E ZİYARET
09:56
Gazimihal Hamamı'nda Restorasyonda Sona Gelindi
09:54
Abalar Fırtınası Finalde
09:48
EGD'den Candan Yüccer'e Ziyaret
09:43
Kıyık Caddesi Yeni Görünümüne Kavuştu
09:42
Edirne'de çıkan ot yangını söndürüldü
09:23
Kaymakam Çolak Esnafın Taleplerini Dinledi
09:22
Havsa'da 25. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali başladı
09:22
40 öğrenciye umre ziyareti hediye edildi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. YEĞENİ İŞE ALINMADI, BELEDİYE İŞÇİLERİNİ HEDEF ALDI
GÜNDEM
Yayınlanma: 05 Mart 2022 - 08:37

YEĞENİ İŞE ALINMADI, BELEDİYE İŞÇİLERİNİ HEDEF ALDI

GÜNDEM
05 Mart 2022 - 08:37
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
YEĞENİ İŞE ALINMADI, BELEDİYE İŞÇİLERİNİ HEDEF ALDI
İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Mevlüde Baş’ın yeğenini Edirne Belediyesi’nde işe almadığı için Mevlüde Baş’ın işçilere tacizde bulunduğunu söyleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, hatta Mevlüde Baş’ın yurt dışında kaçak yaşayan ve genç kıza tacizden ceza alan kişinin sözcülüğünü yaptığını iddia etti.
 
Dün belediye meclisinde yaşanan polemikte Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye meclis üyesi Mevlüde Baş’a “gerçekleri konuşacaksınız. Yeğeninizi getirdiniz işe almadım.”dedi.
Gürkan, “Sayın Mevlüde Baş, ben böyle şeyleri konuşmam ama mecbur bıraktınız. Değerli Edirneliler, Mevlüde Baş, bir tarihte bana yeğenini getirdi mesleğini söylemeyeceğim işe almadım. Mevlüde hanım ondan sonra Belediyedeki işçilere bu şekilde taciz ediyor. Belediye çalışanlarının emeklerini korumak alın terlerinin karşılığını ödemek benim görevim. Bunu siz beğenmeseniz de yapacağım. Siz alkışlamasanız da yapacağım. O işçiler siz yatağınızda mışıl mışıl uyurken sizin patlayan kanalizasyonunuzla,40 derece sıcakta eksi 10 derece soğukta uğraşıyor. Onlara fazla mesai vermeye devam edeceğim. Çatlasanız da patlasanız da işçilerimi korumaya devam edeceğim. Sizin yeğeninizi de işe almayacağım. Bunu da bütün Edirne bilsin”.dedi.
Ayrıca belediyede çalışan asker kökenli kişilerle ilgili de konuşan Gürkan, “Asker kökenli olmak suç mu. İnsanları ne kadar ayrıştırıyorsunuz. Çok ayıp. Asker kökenli dedikleriniz bu vatana millete hizmet etmiş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli üniformasını giymiş insanlar. Yazık yazık.”dedi.
Belediye Başkan Yardımcı CHP Grup Başkanı Selçuk Çakır; “bir hukuk devletinde yaşıyoruz. Hukuku ayaklar altına almaya kimsenin hakkı yok.”dedi.
CHP Meclis Üyesi Engin Yağcılar, “burada Mevlüde hanımın okuduğu ya da sorduğu soruların çoğunun cevabı zaten, gerek bütçe hesabında gerekse denetim komisyonu raporlarında sabit olan hususlar. Öncelikle Mevlüde hanımı bu raporları okumaya davet ediyorum. Biz zaten denetim kurulu olarak bu incelemeleri yapıyoruz”.
AK Parti Grup Başkanı Mehmet Çapoğlu, “Bu durumu meclise yakıştıramadım. Tabi ki sorgulamak güzeldir hoştur ama bir şeyleri ispat etmeden, bu kadar yargılamak hiç hoş olmadı.”dedi.
Başkan Gürkan, “Mevlüde hanım çocuk tacizinden ceza almış yurt dışında kaçak olarak yaşayan, birinin burada sözcülüğünü yapıyor.  Mevlüde hanım bize soru önergesi veriyor, yarım saat sonra o kişinin sosyal medya üzerinden Bulgaristan’dan yayın yapılıyor. Daha meclis devam ederken. Hatta soru önergesinde bize vermeden önce o çocuk tacizcisinin, yurt dışında kaçak olarak yaşayan sosyal medya hesabından Mevlüde hanımın vereceği soru önergesinin fotoğrafı yayınlanıyor nasıl oluyorsa. Utanan utanasın.”dedi.
 
 
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Vatandaş
4 yıl önce

Mevlüde hanımın yaptığı hoş değil ama Recep başkanda yeğenine ona buna kadro verdi onu nasıl yapıcaz? Pek bi farkınız olduğu söylenemez. O kahverengiyse, sen lacivertsin başkan...

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
İlginizi Çekebilir
Başpehlivanlıkta Son Kırkpınar
Başpehlivanlıkta Son Kırkpınar
Tarihi Hamamda Son Dokunuşlar
Tarihi Hamamda Son Dokunuşlar
Keşan'da Zabıta Haftası kutlandı
Keşan'da Zabıta Haftası kutlandı
TABAKOĞLU’NDAN EDİRNE BASININA SICAK MESAJ
TABAKOĞLU’NDAN EDİRNE BASININA SICAK MESAJ
ilan.gov.tr
Son Haberler
Başpehlivanlıkta Son Kırkpınar
Başpehlivanlıkta Son Kırkpınar
Tarihi Hamamda Son Dokunuşlar
Tarihi Hamamda Son Dokunuşlar
Keşan'da Zabıta Haftası kutlandı
Keşan'da Zabıta Haftası kutlandı
TABAKOĞLU’NDAN EDİRNE BASININA SICAK MESAJ
TABAKOĞLU’NDAN EDİRNE BASININA SICAK MESAJ
Keşan’da WhatsApp Dolandırıcılığı!
Keşan’da WhatsApp Dolandırıcılığı!
- İNŞAAT MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
- İNŞAAT MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.