Edirne Belediyesi Şehit Aileleri ve Gazileri İftarda Ağırladı
Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan,gaziler ve şehit aileleriyle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Leyla Vardar Karaduman, Edirne Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet İsmailoğlu ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş de katıldı.
Şehit aileleri ve gazilerle aynı sofrayı paylaşmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade eden Başkan Gencan, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu hep birlikte yaşadıklarını belirtti.
Başkan Gencan yaptığı açıklamada, “Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin kıymetli aileleriyle iftar soframızda bir araya geldik. Davetimize katılan tüm misafirlerimizle aynı sofrayı paylaşmak bizim için büyük bir onurdu. Bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor; tüm ailelerimize şükranlarımı sunuyorum.”diye konuştu.
GÜNDEM
Yayınlanma: 13 Mart 2026 - 09:45
Edirne Belediyesi Şehit Aileleri ve Gazileri İftarda Ağırladı
GÜNDEM
13 Mart 2026 - 09:45
İlginizi Çekebilir





