• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
16:48
"Kupriva" sofralarda yaşatılıyor
16:48
16 düzensiz göçmen yakalandı
16:25
Edirne İl Müftüsü Burhan Çakır Göreve Başladı
16:24
Yeşil Alanlar İçin Hummalı Çalışma
16:23
Eşini bıçakla yaralayan kadın gözaltına alındı
12:44
KEREM’DEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI
12:43
Milli Takım Seçmeleri Start Aldı
11:01
Kakava Coşkusu İçin Davul Zurna ile Davet
11:00
Eski Başkan Giyik’ten Suçlamalara Sert Yanıt
10:15
EDİRNE BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHİR LÖRRACH’TA EDİRNE’Yİ TANITTI
10:02
GENCAN: “EMEK VARSA BU ŞEHİR AYAKTA”
10:00
Ambulans ile Ticari Taksi Çarpıştı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. KÜLTÜR-SANAT
  3. KAZANANLAR BELLİ OLDU
KÜLTÜR-SANAT
Yayınlanma: 09 Eylül 2017 - 05:34

KAZANANLAR BELLİ OLDU

KÜLTÜR-SANAT
09 Eylül 2017 - 05:34
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
KAZANANLAR BELLİ OLDU
Havsa Belediyesinin düzenlediği Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında gerçekleşen Yöresel ev yemekleri yarışmasının kazananları belli oldu.

 

Havsa Belediye Kültür Etkinlikleri çerçevesinde 7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak olan 17. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali Kapsamında 2. Yöresel Ev Yemekleri Yarışması gerçekleşti. Ev yemekleri, hamur işi ve tatlı yarışması olarak 3 etaptan oluşan yarışmanın kazananları belli oldu. Soyyiğit Group’un sponsor olduğu 2’ncisi düzenlenen yemek yarışmasının birincileri Tatlı’da Ayfer Özcan, Hamur İşi’nde Şerife Dal ve Ev yemeklerinde ise Betül Durmuş seçildi. Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin derece yapan ve yarışmaya katılan diğer kişilere plaket vermesinin yanı sıra Soyyiğit Group’dan çeşitli ödüller verildi.

 

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL KATILIMLAR ÇOĞALACAK”

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Havsa Belediye Kültür Etkinlikleri çerçevesinde 7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak olan 17. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali Kapsamında 2. Yöresel Ev Yemekleri Yarışması hakkında “önümüzdeki yıllarda katılımlar artacak” dedi. Başkan Tekin konuşmasında; “Emeğiyle bu yarışmaya katkı sunan hanımefendi ve beyefendilere Havsa ilçesi adına teşekkür ediyorum. 17. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali Kapsamında düzenlediğimiz 2. Yöresel Ev Yemekleri Yarışması gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ev yemekleri, hamur işi ve tatlı yarışması olarak 3 etaptan oluşan yarışmamızın kazananlarını saygıdeğer jürimiz belirledi. Ben inanıyorum ki önümüzdeki yıl katılımlar çoğalacak”

 

SOYYİĞİT GROUP VE DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

“Geçtiğimiz yıla göre bu yıl katılımda çok büyük bir artış oldu. Havsa halkımızın da katılımıyla daha farklı ve daha coşkulu yarışmalar izleyeceğiz. Geçtiğimiz yıl hiçbir sponsorumuz olmamıştı yemek yarışmasında ancak bu yıl yarışmaya sponsor olan Soyyiğit Group Yönetim Kurulu Başkanı Temel Soyyiğit ve bünyesindeki Aysan Yağ yetkililerinden çalışanlarına kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Derman Eczanesi Tezer Çan’a, Lizay Kuyumculuğa ve Özden Kuyumculuğa ayrıca teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Havasa Belediye Başkanı Oğuz Tekin derece yapanlara plaket ve hediyeler verdikten sonra yarışmaya katılan diğer yarışmacılara hediyelerini Havsa Belediyesi Meclis Üyesi Melahat Erman ve Jüri üyeleri takdim etti. Ödül töreninin ardından yarışmacılar tarafından hazırlanan yemekler tadıldı.

2017/09/8000176.jpg
2017/09/1720468.jpg
2017/09/463176.jpg
2017/09/4042696.jpg
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
DEV TAVA’NIN ÖNÜNDE MİNİ KONSER
DEV TAVA’NIN ÖNÜNDE MİNİ KONSER
BANDO VE CİĞER FESTİVALİ’NDE KONSER ŞENLİĞİ!
BANDO VE CİĞER FESTİVALİ’NDE KONSER ŞENLİĞİ!
EDİRNE’NİN EŞSİZ LEZZETİNİ, DUAYENLERİ ANLATTI
EDİRNE’NİN EŞSİZ LEZZETİNİ, DUAYENLERİ ANLATTI
EDİRNE FİLM ÇEKİMLERİ İÇİN UYGUN BİR YER
EDİRNE FİLM ÇEKİMLERİ İÇİN UYGUN BİR YER
ilan.gov.tr
Son Haberler
"Kupriva" sofralarda yaşatılıyor
16 düzensiz göçmen yakalandı
16 düzensiz göçmen yakalandı
Edirne İl Müftüsü Burhan Çakır Göreve Başladı
Edirne İl Müftüsü Burhan Çakır Göreve Başladı
Yeşil Alanlar İçin Hummalı Çalışma
Yeşil Alanlar İçin Hummalı Çalışma
Eşini bıçakla yaralayan kadın gözaltına alındı
Eşini bıçakla yaralayan kadın gözaltına alındı
EMİR YUMURTACI TÜRKİYE 3’NCÜSÜ
EMİR YUMURTACI TÜRKİYE 3’NCÜSÜ

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.