• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
12:23
Edirne’de Sarı Bahar
11:04
Üç Ülke Turu İçin Hazırlıklar Başladı
11:03
Yaban hayatı görüntülendi
09:39
Paramotorla kanola tarlası üzerinde uçuş yapıldı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SPOR
  3. Kupa, Yıldızlar sınıfının
SPOR
Yayınlanma: 20 Nisan 2017 - 08:09

Kupa, Yıldızlar sınıfının

Zübeyde Hanım Anaokulu yönetiminin benzeri olmayan bir projeye imza atarak gerçekleştirilen organizasyonda "Veliler Arası Futbol” turnuvasında 4 yaş Yıldızlar sınıfı birincilik kupasını kaldırdı.

SPOR
20 Nisan 2017 - 08:09
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kupa, Yıldızlar sınıfının
Zübeyde Hanım Anaokulu tarafından  "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşamı" desteklemek amacı ile "Veliler Arası Futbol” futbol turnuvası düzenlendi.

Beslenme Dostu Okul Programı çerçevesinde hazırlanan yıllık çalışma planı doğrultusunda 3-18 Nisan 2017 tarihleri arasında "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşamı" desteklemek amacıyla düzenlenen "Veliler Arası Futbol” turnuvasına 10 sınıftan toplam 70 veli katıldı.

Dinç Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirilen eleme usulü ile devam eden turnuvada önceki gün final maçında 3 yaş Şekerler sınıfı takımını, 1-0 yenen 4 yaş Yıldızlar sınıfı turnuvanın birincisi oldu. Final maçında kaybeden 3 yaş Şekerler sınıfı ikinci, 4 yaş Şirinler sınıfı ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı. Üçüncülük maçını kaybeden 4 yaş Kelebekler sınıfı ise turnuvayı dördüncü olarak tamamladı. Birinci, ikinci ve üçüncü olan takımların velilerine kupa ve madalyaları İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Soytürk tarafından verildi.Müsabakalara katılan tüm velilere katılım belgesi verildi.

Zübeyde Hanım Anaokulu olarak amacımız, sürdürdüğümüz “Beslenme Dostu Okul Programı” uygulamaları ile öğrencilerde, onların ailelerinde ve okul çalışanlarında, sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda yaşam boyu bilinç ve duyarlılık oluşturmak, öğrencilerimizi hareketli yaşama özendirmek, obezitenin önlenmesine yönelik çalışmalar yapmaktır.

2016-2017 eğitim öğretim yılı başında, Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında yapılacak çalışmaları koordine etmek üzere “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibi” oluşturuldu. “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibi” tarafından hazırlanan yıllık çalışma planı doğrultusunda Okulumuzda, okul öncesi eğitim etkinlik planlarını sağlıklı beslenme ve hareketli yaşama uygun aktivitelerle desteklemeyi, çocuklarımızın yaş ve cinsiyetlerine uygun oyun ve hareket etkinliklerine katılımlarını sağlamayı, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşamı teşvik edecek okul içi yarışma ve turnuvalar düzenlemeyi, velilerimizi ve okul çalışanlarına yönelik sağlık, sağlıklı beslenme, hareketli yaşam konularında bilgilendirme çalışmaları yapmayı hedefledik.

Günümüzde teknolojik gelişmelere bağlı olarak giderek daha hareketsiz bir yaşam tarzı benimsenmektedir. Bu yaşam tarzının etkilediği  yaş gruplarından birisi de çocuklardır. Büyüme gelişmenin daha iyi olması, aktif yaşam biçiminin benimsenmesi, ileride oluşabilecek hastalık risklerinin azaltılması, aşırı kilo alımının önlenmesi için çocukların fiziksel aktivitelere katılımı son derece önemlidir. Aynı zamanda spor ve oyun gibi fiziksel aktiviteleri içeren çalışmalar çocuğun kendini tanıması, özgüven kazanması, kurallara uymayı, kendine ve çevresindeki bireylere karşı saygılı davranmayı öğrenmesi açısından da büyük öneme sahiptir.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Edirnespor Profesyonel Lige Veda Ediyor
Edirnespor Profesyonel Lige Veda Ediyor
Genç Edirnespor'dan Kritik Puan
Genç Edirnespor'dan Kritik Puan
Edirne 1922'den Lig Provası
Edirne 1922'den Lig Provası
Ata Genç Engel Tanımıyor
Ata Genç Engel Tanımıyor
ilan.gov.tr
Son Haberler
Edirne’de Sarı Bahar
Edirne’de Sarı Bahar
Üç Ülke Turu İçin Hazırlıklar Başladı
Üç Ülke Turu İçin Hazırlıklar Başladı
Yaban hayatı görüntülendi
Yaban hayatı görüntülendi
Paramotorla kanola tarlası üzerinde uçuş yapıldı
Paramotorla kanola tarlası üzerinde uçuş yapıldı
40 Yaş Altına Faizsiz Konut Finansmanı Teklifi TBMM Gündeminde
40 Yaş Altına Faizsiz Konut Finansmanı Teklifi TBMM Gündeminde
Bisikletçilerden turizme destek
Bisikletçilerden turizme destek

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.