"Bu Kez Ankara'ya Götürmek İstiyorum"
665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde kayıt işlemlerini tamamlayan son yılın Başpehlivanı Orhan Okulu, Sarayiçi'ne şampiyon unvanını koruma hedefiyle geldi. Sezonu başarılı geçirdiğini belirten Okulu, bu yıl da altın kemeri kazanarak önce yeni kulübü Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne, ardından memleketi Antalya'ya götürmek istediğini söyledi.
Kırkpınar Heyecanı Yeniden Başladı
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için kayıt işlemlerini tamamlayan Başpehlivan Orhan Okulu, Kırkpınar'ın her yıl kendisi için ayrı bir heyecan taşıdığını ifade etti.
Salı günü Edirne'ye geldiğini belirten Okulu, er meydanına bir kez daha çıkacak olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, Kırkpınar atmosferinin her pehlivan için farklı bir anlam taşıdığını söyledi.
Geçen Yılın Başarısını Tekrarlamak İstiyor
Geçen sezonun kariyerinin en başarılı dönemlerinden biri olduğunu belirten Okulu, hem Kırkpınar'da hem de lig güreşlerinde şampiyon olarak altın kemeri kuşanmanın gururunu yaşadığını ifade etti.
Yeni sezona da iyi hazırlandıklarını vurgulayan deneyimli başpehlivan, başarılı performansını bu yıl da sürdürmeyi hedeflediğini söyledi.
"Altın Kemeri Önce Ankara'ya, Sonra Antalya'ya Götürmek İstiyorum"
Bu sezon Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'ne transfer olduğunu hatırlatan Orhan Okulu, en büyük hedefinin Kırkpınar'da bir kez daha zirveye çıkarak altın kemeri yeni kulübüne kazandırmak olduğunu belirtti.
Okulu, "Sezonu çok iyi geçirdik. Takım arkadaşlarımla birlikte bunun karşılığını Kırkpınar'da almak istiyoruz. İnşallah altın kemeri önce Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne, ardından da memleketim Antalya'ya götürmek nasip olur." ifadelerini kullandı. HABER:HALİL ERKAN
GÜNDEM
Yayınlanma: 02 Temmuz 2026 - 17:17
Okulu'nun Hedefi Altın Kemer
GÜNDEM
02 Temmuz 2026 - 17:17
İlginizi Çekebilir





