Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, sabah saatlerinde meydana gelen hat arızası nedeniyle kentte bazı bölgelerde su kesintisi yaşandığını duyurdu.
“Vatandaşlarımız Endişe Etmesin”
Arızanın büyük çaplı olmadığını belirten Başkan Gencan, “Evet, sabah saatlerinde hatta bir arızayla karşılaştık. Şu anda ekiplerimiz müdahale ediyor. Şehrin bazı noktalarında su kesintisi yaşanıyor. Ancak bu arıza tamir edilebilir nitelikte ve kısa sürede giderilecek. 6-7 saat içerisinde suyun yeniden verilmesini bekliyoruz.” dedi.
Kritik Noktalara Öncelik
Hastaneler, yurtlar ve kurum binaları gibi kritik bölgelerde herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını vurgulayan Gencan, belediyenin tankerlerle ihtiyaç duyulan noktalara su desteği sağladığını ifade etti.
Cumhuriyet Mahallesi ve Üç Mahallede Kesinti
Cumhuriyet Mahallesi’nin yüksek kesimlerinde ve eski yerleşim bölgesindeki üç mahallede su kesintisinin daha yoğun hissedildiğini söyleyen Gencan, “Arıza giderildikten sonra yeniden açıklama yapacağız. Bu birkaç günlük süreçte vatandaşlarımızdan sosyal medya hesaplarımızı takip etmelerini rica ediyorum. Anlık bilgilendirmeler yapacağız.” diye konuştu. HABER: MERT SOYLU






Bizi mahvettiniz su hiç yoktu bazı zamanlarda tuvalete çıkamıyorduk şimdi az su olduğu için kyk yurdunda sıcak su veremiyorlar dış almak zorunda kalıyoruz hasta oluyoruz bu ne biçim iş neden bizim sesimiz duyulmuyor okumaya mı geldik hayatta kalmaya çalışmaya mı?