OLİN'DEN KADIN FUTBOLCULARA MAÇ ÖNCESİ DESTEK

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3.Lig 1.Grup’ta ilk defa Edirne’yi temsil edecek olan Karaağaç Ardaspor, kulübün ana sponsoru olan Olin A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Edip Ağaoğulları’nın ev sahipliğinde toplantıda bir araya geldi.

18 Mart 2023 - 08:22
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
EDİRNE YARI MARATONUNA SEÇİM AYARI
EDİRNE YARI MARATONUNA SEÇİM AYARI

İlk defa kadın futbol liglerinde mücadele edecek olan ve bugün deplasmanda Çanakkale Dardanelspor’a konuk olacak olan Karaağaç Ardaspor, Çanakkale’ye gitmeden önce Mehmet Edip Ağaoğulları takıma başarılar diledi. Olin A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Edip Ağaoğulları’na ziyarette Karaağaç Ardaspor Başkanı Birol Salçın, Başkan Yardımcısı Aytaç Feda ve yöneticiler katıldı.

TAKIMIMIZI 2.LİG’DE GÖRMEK İSTERİZ

Olin A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Edip Ağaoğulları, Olin ailesi olarak sizleri burada misafir etmekten, sezon başlangıcından önce Edirne’den oyuncularımızı uğurlarken öğlen yemeğini fabrikamızda beraber yedik. Edirne’de bir ilk olarak 3.Lig’den başlıyorlar. Önümüzdeki sezon 2.Lig’de görürüz. Bu sezon  Çanakkale Dardanel, Çanakkale Gençlik, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve biz 4 takımlı bir ligdeler. Beceri ve şansları bol olsun. İnşallah güzel galibiyetlerle deplasmandan dönerler. Sezon sonu elde edecekleri başarıyla seneye inşallah takımımızı 2.Ligde görürüz. Takımımıza Çanakkale deplasmanında başarılar diliyorum” dedi.

AYLARDIR BU MAÇ İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

Bİrol Salçın, “18 Mart maneviyatı yüksek bir gün hem de bizim için önemli bir gün. Bugün Çanakkale Dardanelspor, ile tarihimizin ilk resmi maçına çıkacağız. Aylardır bu maç için hazırlanıyoruz. Edirne  ve Karaağaç Mahallemizi temsil edeceğiz. Olin A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Edip Ağaoğulları bize destek verdi. İnşallah güzel bir sonuçla döneceğiz. Takımımız kaliteli bir takım. Oyuncularımızın bir çoğu Edirne’yi kadın futbolunun en üstünde temsil etmek istiyorlar” dedi.

Karaağaç Ardaspor Başkan Yardımcısı Aytaç Feda, “3.Lig’de 20 grup var. Her grupta ilk iki sıralamayı alan 40 takım play – off oynamaya hak kazanıyor.  Son 5’e kalan takım 2.Lig’e çıkacak. Süreç çok zorlu bir süreç”diye konuştu.

HABER: MERT SOYLU